Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Bluetooth hangszórók
- Micro Four Thirds
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Normi™
őstag
Sziasztok!
Előre is elnézést a lámaságomért.Szóval kerestem egy nyílt forráskódú Dropbox alternatívát.Eljutottam a Syncthing-ig,letöltöttem,beállítottam mindent,működik is királyul.Viszont egy dolgot nem értek,ha újrahúzom a rendszert akkor mi alapján érem el ezt a mappát?Mert ugye Dropbox-nak van egy kliense amin keresztül egy e-mail címmel és egy jelszóval azonosítom magam és elkezdi a szinkronizálást,de itt semmiféle regisztrált fiók nincs.Gondolom valami egyedi azonosítót kell elmentenem amit az újratelepítés után beállítok.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Hopsz rossz helyre írtam,ez nem felhőalapú
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest