- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Hővezető paszták
- Házimozi haladó szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
agy73p
senior tag
Egen, azt hiszem a kezdő topicból tudsz mindent a történetről.
Csajok is megszoktál a Linuxot, a Cinnamont is elfogadták. :-) A sebessége MATE-val nagyon frankó, de most meg hiába tettem fel, nem adja be a panelokat, semmit....Az biztos, h ezen a gépen maradok a Fedora/Korora változatnál a hardver miatt, már több időt nem töltök kísérletezésekkel.
Viszont ez azzal jár, hogy itt fogok kérdezni, lehet, h nem keveset, ha nem gond Nektek. Mindig csak apróságokkal tudok haladni, mert itthon sok időm nincs gépezni.
Ilyen alap kérdéseim vannak, pl, hogy ha feltelepítek egy progit, de nem kell, akkor hogy lehet leszedni, hogy ne kavarjon be más maradó progiknál.
Feltettem a Sugar DE-t, de le akarom szedni. Utoljára, amikor a KDE-t leszedtem az előző telepítésről, többet nem is kaptam grafikus felületet, csak a egyszer tudtam konzolrol (jól mondom?) elindítani. Újra kellett raknom a gépet. Van egy kis fogalomzavarom, majd lassan belejövök talán.Szóval egy kicsit fogni kéne a kezemet az elején egy ideig (lehet, h jó ideig), aztán majd csak megtanulok járni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged