Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
agy73p
senior tag
Egen, azt hiszem a kezdő topicból tudsz mindent a történetről.
Csajok is megszoktál a Linuxot, a Cinnamont is elfogadták. :-) A sebessége MATE-val nagyon frankó, de most meg hiába tettem fel, nem adja be a panelokat, semmit....Az biztos, h ezen a gépen maradok a Fedora/Korora változatnál a hardver miatt, már több időt nem töltök kísérletezésekkel.
Viszont ez azzal jár, hogy itt fogok kérdezni, lehet, h nem keveset, ha nem gond Nektek. Mindig csak apróságokkal tudok haladni, mert itthon sok időm nincs gépezni.
Ilyen alap kérdéseim vannak, pl, hogy ha feltelepítek egy progit, de nem kell, akkor hogy lehet leszedni, hogy ne kavarjon be más maradó progiknál.
Feltettem a Sugar DE-t, de le akarom szedni. Utoljára, amikor a KDE-t leszedtem az előző telepítésről, többet nem is kaptam grafikus felületet, csak a egyszer tudtam konzolrol (jól mondom?) elindítani. Újra kellett raknom a gépet. Van egy kis fogalomzavarom, majd lassan belejövök talán.Szóval egy kicsit fogni kéne a kezemet az elején egy ideig (lehet, h jó ideig), aztán majd csak megtanulok járni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kés topik
- SkyShowtime
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest