Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollins
őstag
válasz
rokefeller
üzenetére
Jól emlékszem, a redhat-ban jó darabig nem is volt yum? (esetleg rpmfind), míg debianban már elég régóta van apt és lehet hogy az gyorsabb, jobb. Mintha kezdenék leszoktatni az átlag usereket a források fordításáról, telepítéséről, bár lehet ez így hülyeség. Az ötlet jó, ha van az adott rendszerhez való mindenféle szükséges bináris csomag. Próbáltam felrakni src.rpm -ből a kernel-forrást, de nem jött össze, úgy ahogy kell. Szerintem is Fedora az egyik legjobb disztró, habár én csak hibe-hóba használom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Alienware 500Hz Gaming Monitor AW2524HF 27% áfás
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs