Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollins
őstag
válasz
rokefeller #399 üzenetére
Jól emlékszem, a redhat-ban jó darabig nem is volt yum? (esetleg rpmfind), míg debianban már elég régóta van apt és lehet hogy az gyorsabb, jobb. Mintha kezdenék leszoktatni az átlag usereket a források fordításáról, telepítéséről, bár lehet ez így hülyeség. Az ötlet jó, ha van az adott rendszerhez való mindenféle szükséges bináris csomag. Próbáltam felrakni src.rpm -ből a kernel-forrást, de nem jött össze, úgy ahogy kell. Szerintem is Fedora az egyik legjobb disztró, habár én csak hibe-hóba használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen SSD-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Robogó, kismotor
- UniFi UNAS 2 és 4 néven jönnek az Ubiquiti hálózati tárolói
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest