Hirdetés
- OLED TV topic
- iPad topik
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos fejegységek
- Androidos tablet topic
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erasmus
őstag
le vagyok nyűgözve!
a korábbi linuxos próbálkozásaimnál mindig elvette a kedvem, hogy sok, a mindennapi munkához használt progim csak windowson fut. de most először kipróbáltam a wine-t, és leesett az állam, amikor elindult a gib szótár win32-es exéje...
a fejlesztőknek.más: van egy érdekes baki a dual-bootos rendszeremmel. külön hdd-n van a win xp (sdb1) és a fedora 9, de a fedora nem az első partíción van, egy ntfs van előtte. bootparttal csináltam meg a dual-boothoz szükséges .bin-t.. amikor a fedorát kiválasztom a win bootloaderéből, először azt írja: nem talál oprendszert a hdd-n, de press any key-re mégis elindul a boot. ez csak apró kényelmetlenség, de zavar. mi lehet itt a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPad topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Red Dead Redemption 2 (Konzol)
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Foxpost
- Vicces képek
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a korábbi linuxos próbálkozásaimnál mindig elvette a kedvem, hogy sok, a mindennapi munkához használt progim csak windowson fut. de most először kipróbáltam a wine-t, és leesett az állam, amikor elindult a gib szótár win32-es exéje...
a fejlesztőknek.