Új hozzászólás Aktív témák
-
AT89
csendes tag
Hello mindenki!
Most vettem meg hétfőn, azóta nem bírom lerakni
990 Ft volt, szóval abszolút megéri az árát. Multizni nem tudok, mert nincs net a játszós gépemen, de néhány dolgot kérdeznék:- magyar verzióm van, ráraktam a 2.2-es patchet, mást nem csináltam, a PDA-ban az árpa sajnos kétszer szerepel, mint a magtárban lévő dolog. Balról jobbra haladva, a négy magtár közül melyik melyik? A búzát és kukoricát tudom azonosítani, a másik kettőt viszont (árpa vs. repce) nem tudom megkülönböztetni a képük alapján
- a vetőmagnál ugyanez a gond, hogy az árpa és repce közt nem tudom melyik melyik, viszont ott van egy 5. vetőmag is, ami egy pitypang képére hasonlít, az a fű esetleg?- egyelőre csak traktorom és sima gabonás kombájnom van, kukoricával még nem foglalkozom, de jól értelmezem, hogy ahhoz másik kombájn és vágólap kell?
- illetve van egy rahedli eszköz a boltban, amiket még a magyar leírásuk alapján sem tudok beazonosítani, hogy mire való, viszont mivel nem írok át semmilyen fájlt, nem tudom csak úgy kipróbálgatni, hogy melyik vajon mit tud
Van esetleg egy leírás róluk, vagy írjam majd ki a típusokat ide, s akkor egyszerűbb megtudakolnom?
Sajna a való életben még kapát sem láttam közelről, nemhogy ilyeneket, de nagyon mókás a játék, s szeretném hatékonyan csinálni
Új hozzászólás Aktív témák

- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Véred is megfagy majd: Teszteltük a Reanimalt
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Lexus, Toyota topik
- 3D nyomtatás
- EAFC 26
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Eladó GARANCIÁLIS Asus TUF Gaming Nvidia Geforce RTX 4070 ti OC 12gb
- Eladó PC dobozos játékok, Collector's is
- BONTATLAN Zacskós ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Thrustmaster T300 RS Alcantara + Wheel Stand Pro Állvány
- 4K Gamer PC i7-14700K / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / NZXT Ház - 280 AIO - Beszámítás
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Eladó iPhone 15 Rózsaszín / 256 GB újszerű, 6 hó bolti garival
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
990 Ft volt, szóval abszolút megéri az árát. Multizni nem tudok, mert nincs net a játszós gépemen, de néhány dolgot kérdeznék:
Van esetleg egy leírás róluk, vagy írjam majd ki a típusokat ide, s akkor egyszerűbb megtudakolnom?