Aktív témák
-
mzprox
aktív tag
A jobb felső sarokba írd ki az aktuális FPS-t 200-250 :))
-
engusz
veterán
Far Cry Shader Model 3.0 on nVidia GeForce 6800 Ultra

:D -
Mazka05
őstag
a Far Cry hoz nem tudom felteni a patch-et! Nem tudtok olyan patch-et ami müxik nem eredeti Far Cry on is?:F
-
e-biza
őstag
ide jobb belinkelni eztet:
[L]http://www.guru3d.com/article/gamereviews/137/[/L]
ShaderModel 3 -al gyorsabb lett a FarCry. -
Drizzt
nagyúr
Le kell hozzá tölteni a benchemall nevezetű progit.
-
Pukii
senior tag
Ez LOL...Ez majdnem ojan mintha az ati kártyákra eröltetétnek rá 32 bit es precizitást(amikor nem is tudja..)
-
F-ECT$
titán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Ennyire bejött?
Én meg 6/16-tal bibíííí :t :) -
Drizzt
nagyúr
Én viszont ki szeretném benchmarkolásra használni a topicot.
Nálam benchemall teszt:
Fra Cry 1024*768*32: maximum(noaa,noaf): 43,34 fps, nektek?(cat4.4) -
ATI_R300
tag
Hat ez az NV mar nevetseges legkozelebb mar a Catalyst-ot is hasznaljak.
-
anaqer
veterán
Tudtommal nincs olyan hogy ''24bites shader''. :F Van full precision és partial precision, az ATi mindkettő helyett 24-et használ, az nV rendre 32 ill. 16 bitet (nem is TUD 24-et). Gonolom az R300 path nem tartalmaz _pp hinteket ( nem is lenne értelme ) így automatikusan FP32-ben számol az NV40.
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
A képminőség nem fog megjavulni az új driverek kiadása után sem, mivel ez a butítás a Far Cry patch-ben van benne, ergó csak akkor lesz olyan a Far Cry grafikája az NV kártyákon is, mint az ATI kártyákon, ha kijön még1 patch, amiben ezt a kis malőrt orvosolják majd...
-
Yutani
nagyúr
A GF 6800-at kényszerítették arra, hogy ugyanolyan képminőséggel dolgozzon, mint az Ati R300 alalpú chipek. Ekkor jött a meglepetés, hogy nem sokkal marad el az R9800 XT azonos képminőség esetén. Tehát alapból a jelenlegi driverekkel a GF 6800 gyengébb képminőséget produkál, mint a Radeonok. Persze ez az FX-ekre is érvényes.
-
fLeSs
nagyúr
Gondolom vhogy a Far Cry ini-ben beállították, hogy NV40 kártya detektálása esetén is ATI kártyát lásson a játék, és így pure PS2.0-es shadereket használ a játék az NV-s mixed mode helyett (PS1.1 és PS2.0).
Mert ugye ezért vannak azok a képminőségbeli különbségek az ATI és az NV kártyák között a Far Cry patch 1.1 megjelenése óta. -
L3zl13
nagyúr
Mi az a forced R300 device ID?
-
fLeSs
nagyúr
Én ezt már a legelején sejtettem, hogy Far Cry-ban gubancok lesznek, amint PS 1.1 helyett tényleg PS 2.0-t fognak használni, és íme.
Persze ne felejtsük azért el, hogy ez még bétás driver, sample kártya. -
[lAyCsI]
addikt
Egy kis érdekesség:
[L]http://www.driverheaven.net/showthread.php?s=&threadid=44253[/L]
Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Crimson Desert
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Minőségi dobozos Asus TUF RTX 3070 VGA kártya garanciával!!! AkciÓÓÓ
- MSI GTX 1080 Ti GAMING X 11GB Garanciával!
- Gigabyte RX 6600 EAGLE 8GB Garanciával!
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Kolink Observatory HF 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest