Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
A bétával én is tök jól elvoltam, nincs ezzel semmi gond, meg is fogom venni később, de nem teljes áron.
Ráférne már a Bethesdára egy kiadós bukta, mert attól félek hogy másból nem tanulnak. Furcsa látni, hogy 10 év alatt mekkorát változott a kezükben a Fallout franchise, ill. úgy általában a munkájuk minősége. A 2011-es Skyrim óta szerintem meglehetősen rossz irányba haladnak (az építgetős DLC már ott is picit fura volt, de nem vészes mértékben), pedig a Skyrim után Todd Howardnak látatlanban bizalmat szavaztam volna bármire, amit csinál – a Fallout 4-gyel meg is szívtam.
A bétát egyébként én XONE-on toltam unokaöcsémmel koopban, és megrökönyödve kérdezte tőlem, hogy ez most azért néz így ki mert béta, vagy ilyen lesz a teljes játék is. Utána tök jól elszórakoztunk vele, tehát a grafika nem minden, de egyre nagyobb hátrányban van az ezeréves bugtenger motorjuk, már nagyon ideje lenne váltani. (Lehet, hogy én rontottam el a dolgot, mert amikor anno legelőször megláttam a Skyrim-et, azt találtam mondani, hogy "Ezzel a motorral szeretnék Fallout játékot!". Hát, végülis megkaptam, most már kétszeresen is...
)Remélem visszakapom a kedvenc franchise-omat a régi fényében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Metal topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Borderlands 4
- Gumi és felni topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)