Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
protegum
aktív tag
válasz
üzenetére
Azért ekkora probléma nincs a játékkal. Inkább fejben vannak a "gondok", egyelőre, főleg aki nem bétázott és csak a videokat nézegette nem tudja hova elhelyezni az f76-ot. Nem a szokásos séma, hanem valami hibrid. Én vacilláltam a bfv és F76 között. A bf1 volt eddig a sorozat alja, de BFV-vel se jöttek ki a f*startályból, pedig lenyomtam az alphát, bétákat és a trialt is, de inkább taszít mint vonz. Az F76 meg bevonzott. Engem talán a Wasteland 2-re emlékeztett, lehet a túl zöld vidék miatt mint bármelyik falloutra, de ha az ember nem rohangál kergemarha módjára a mapon, hanem rászánja az időt azért megtalálja a Fallout feelinget. Közel 20 éve amikor elöszőr kezembe vettem az első falloutot, rögtön a diablo után, mikor kiléptem a vaultból a játékból is kiléptem. Majd pár óra múlva újra elővettem és azóta fogva tart a világa és még a tactics is tetszett. Én azt mondom jó lesz ez, bár még nem látom mi lesz a "mainquest" után, hogy töltik meg a világot, de majd kiderül. Amúgy meg nekem a classic falloutok után az NV hozta az igazi fallout feelinget vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Hobby elektronika
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Kontroller Szervizelés - TMR/Gyári Analóg Csere - 90 Nap Garancia - Számlával
- XBox Series X 1TB dobozos + gyári kontroller, újszerű, hibátlan állapotban
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026.11.03-ig garis karcmentes üvegfóliás dobozos jó microSD olvasóval!
- Xbox One S (1TB) lemezes ,garanciával eladó!
- Nintendo Switch OLED V2 V1 128GB-512GB !okos! CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil dobozos!!!
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs