Hirdetés
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Befutott a peronra a hardvervonat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
protegum
aktív tag
válasz
üzenetére
Azért ekkora probléma nincs a játékkal. Inkább fejben vannak a "gondok", egyelőre, főleg aki nem bétázott és csak a videokat nézegette nem tudja hova elhelyezni az f76-ot. Nem a szokásos séma, hanem valami hibrid. Én vacilláltam a bfv és F76 között. A bf1 volt eddig a sorozat alja, de BFV-vel se jöttek ki a f*startályból, pedig lenyomtam az alphát, bétákat és a trialt is, de inkább taszít mint vonz. Az F76 meg bevonzott. Engem talán a Wasteland 2-re emlékeztett, lehet a túl zöld vidék miatt mint bármelyik falloutra, de ha az ember nem rohangál kergemarha módjára a mapon, hanem rászánja az időt azért megtalálja a Fallout feelinget. Közel 20 éve amikor elöszőr kezembe vettem az első falloutot, rögtön a diablo után, mikor kiléptem a vaultból a játékból is kiléptem. Majd pár óra múlva újra elővettem és azóta fogva tart a világa és még a tactics is tetszett. Én azt mondom jó lesz ez, bár még nem látom mi lesz a "mainquest" után, hogy töltik meg a világot, de majd kiderül. Amúgy meg nekem a classic falloutok után az NV hozta az igazi fallout feelinget vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ps5 slim digitalis hibátlan 3 hónap jótállás!
- PS5 kontrollerek eladó
- PS5 PRO Playstation 5 PRO Új, hibátlan garanciális!
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS Prime 850W 80 PLUS Gold ATX 3.1 Táp!
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest