Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bardi
senior tag
Milyen fali konzolt ajánlanátok, ami jó árú is? Túl nagy állíthatóságra nincsen szükségem, esetleg fel-le tudjam dönteni. Ja és gipszkarton falra lesz rögzítve. És ha nem kéne új hdmi kábelt vennem, ami behajthatós hogy elférjen, az jó lenne

-
M3nyus
aktív tag
Szia!
Én asztalra szerelhető monitortartót kerestem, végül az Ergotoron márka mellett kötöttem ki, és vettem is.
http://oaziscomputer.hu/termekek/ergotron
Nem olcsóak, viszont hozzák is az árnak megfelelő minőséget. Monitor súlyához állíthatóak könnyedén, így nem az van hogy ha túl nehéz a monitoros vagy túl könnyű akkor nem marad a helyén.
-
törölt tag
Nem találtam hasonló témát, topicot, hát gondoltam, indítok egyet, nagyrészt öncélúan
.Kéne nekem egy olyan falra szerelhető monitortartó, aminek van 100mm-es lyukközéptávolsága, és függőlegesen állítható magasságú, illetve elforgatható egy mozdulattal 90°-kal, hogy a monitor függőlegesen álljon. És tudja ugyanezt visszafele is

Tudtok ilyesmiről?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Benq ZOWIE XL2746K TN 240Hz DyAc 27 Inch monitor garanciával
- LG UltraGear 27GP850P-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG UltraWide 34WQ500-B IPS Monitor! / 2560 x 1080 / 5 ms / 100Hz / FreeSync
- Eladò: Dell Alienware AW2724DM monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs