Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Vaskos ventilátort villantott a Seasonic
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- Gaming notebook topik
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
válasz
mephi666 #32270 üzenetére
Na ez az... hogy nem gyanús tevékenység az, hogy én világ életemben magyarországról használtam, majd hirtelen kimegyek pakisztánba és egyből jelszócsere, email csere, telefonszám csere, minden előzmény törlése...
Új életet kezdtem, vagy mifene?
#32270: Pc-n néztem. Semmi, de tényleg semmi lehetőségem nincs már. Mindenen végigmentem. Már az is eltűnt hogy "próbálkozok más módszerre", illetve hogy "nem férek hozzá az e-mailhez". Eddig legalább az megvolt (pedig nem telt le a 24 óra) de akkor is hiába mentem rá, azt írta hogy ezen a gépen még nem volt bejelentkezés, így nem lehet mit tenni. És ezt megpróbáltam pc-n, telefonon is..
Olyat is írt a facebook, hogy e-mail csere után lesz egy speciális link, amivel visszaállíthatom a régi e-mail címemre. Na hát ez sincs... -
Inhouse
őstag
válasz
mephi666 #32266 üzenetére
Tehát, ha valaki akarja lenyúlja simán, de ha vissza akarjuk szerezni, akkor már megy a vegzálás, hogy személyi, meg kép, meg...miért nem előtte, a tolvajtól kérik? És egyébként mire jó a fényképes igazolvány? Ha mondjuk nincs is képem fenn a face-en, vagy honnan tudják, hogy melyik vagyok én? Valaki ránéz és megpróbál felismerni? Mi alapján tudnak azonosítani? Elég a név egyezés? Szerintem nekem még telefonszámom sincs az adatok között, csak emailcím...
Én ezt nem értem. -
tonermagus
aktív tag
válasz
mephi666 #32264 üzenetére
gondolom neked sem törték fel a levelezésed...
Na mindegy, minden kiskapu bezárult, már nem élnek olyan opciók amiket te is írtál, valszeg módosított a biztonsági szabályokat is. Feleségem kiírt az üzenőfalamra hogy feltörtek, de azt is törölte.
Mit tudok tenni még? Írjak a facebooknak hogy töröljék? De hova tudok írni ? -
tonermagus
aktív tag
válasz
mephi666 #32262 üzenetére
Ez a módszer szerintem már nemigen működik...
Most visszanéztem a levelezésem, és úgy kezdődött, hogy érkezett 2 db jelszó-beállítási kód, ezt nyilván ő igénylete a facebook felületén, és a Gmail fiókomra érkezett. Majd rá egy-két perce meg is változott a jelszó.
Amiből arra következtethetnék hogy a Gmailembe belépett, de ez kizárt, mert itt él a 2FA, minden belépésnél kéri a mobilos autentikációt. Illetve a levelem se volt olvasott állapotban (persze ez önmagában nem jelent semmit) -
-
tonermagus
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Politika
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Melyik tápegységet vegyem?
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- További aktív témák...
- Intel Core i7 13700KF / Nvidia GeForce RTX 4080 / 32GB DDR5 RAM / 2TB SSD konfig eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD , I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad X260, 12,5" HD , I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest