Hirdetés
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Micro Four Thirds
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
draff
aktív tag
Az eremet meg aranypasztával. És akkor aranyerem lesz, hehehe.
De komolyra fordítva a témát.
Ezek a hővezető paszták mind olyanok hogy van a nagy duma, a nagy reklám, közben a hatása?
Elvileg a levegő egy nagyon rossz hővezető. Vagyis szigetel. És mivel az összeillő felületetek a legnagyobb jóindulattal sem nevezhetőek simának (ha nagyítóval vagy mikroszkóppal kezdjük vizsgálni, nagyon meglepődünk), hát a hőátadás egy rakás szr. erre szokták a mindenféle pasztákat alkalmazni, hogy ott ne levegő legyen. Ebben a pasztában aztán lehet szilikon, ezüstpor és mindenféle más varázsszer, az eredményét tekintve valamelyest javulhat a hőátadás. Némely esetben C fokban mérve csak tizedekkel, századokkal. Sohasem méri komolyabban házilag senki, vagy ha igen, az már orvosi eset.
Én úgy vettem észre, a lényeg a felületek között maga a levegő eltüntetése.
Tehát ha csodapaszta helyett csak valami hőálló traktorzsirral kenem be, szerintem még az is megteszi. És az tutira nem fog zárlatot csinálni, kell belőle egy késhegynyi.
Bár akkor a mindenféle csodaszergyártók hamar éhenhalnának, mert ha mindenki elhinné mint a Calgon reklámot, vagy az intelligens mosószermolekulákat vagy az aktív oxigént ami szintén egy nagy baromság, hát ennyit a reklámzabálásról. -
buherka
addikt
Én ezüstöt használok mindenhohá, procira, vga-ra, és chipset-re is.
7-8-fok eltérést is mértem fehér(Zalmi) és ezüst paszta között, persze az ezüst javára.
Valóban vigyázni kell az ezüstel, mert ha zárlatot csinálsz vele akkor végleg ki is nyírhatod a terméket.
Nyugodtan rakhatsz VGA-ra ezüstöt szerintem, én a GTX-emet is átpasztáztam ezüstel és 6 fokot esett a fehérhez képeset. Ezüstből Aero Cool Silver használok, ez naon bejött nekem.
Nem kell túlzásba vinni a pasztát, mert amikor rápaszírozod a hűtőt, akkor úgyis szétterül, de ezt már gondolom te is tapasztaltad.
Tisztításra meg sima sebbenzint használok, aztán lefújom kontaktspray-el.
Két évet dolgoztam számtech szervízben, ott is ezt használtuk. Soha semmi gond nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest