- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Androidos tablet topic
- Autós kamerák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pentium4
senior tag
ez a darabteli függvény nem jó, mert ez megszámolja és a másik hibája hogy nem tud kezelni csak adott részt hogy pl: A1:A7 de nekem nem így van hanem így: G5;L5;Q5;V5 és ha ezt írom bele akkor tól soknak írja a dolgot!
végül is sikerült megoldani így:
=MIN(HA(G5<>0;G5;99999);HA(L5<>0;L5;99999);HA(Q5<>0;Q5;99999);HA(V5<>0;V5;99999))
igaz nem a legszebb függvény de legalább müxik és akkor a magyarázat hogy miért is így, hát azért mert ha minden cellára megnézzük (a minimum kiválasztás előtt), h egyenlő-e 0-val, ha nem, akkor vesszük a cella értékét, ha viszont 0, akkor veszünk egy nagy számot (pl aminél nincs nagyobb az Excelben, én most a 99999-et választottam), ami így minimumként sosem jöhet ki!
nem tudom hogy van rövidebb megoldás ennél, biztos van, de nem vok egy excel guru, de így sikerült összehoznom!
vélemények?P4
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest