Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
Fferi50
üzenetére
kézzel bővítem a táblázatot, egyelőre makró-mentes a file.
Ami még számomra érdekes, hogy mikor kijelöltem a kész tartományt, és táblázattá alakítottam, akkor tartalmazott X darab oszlopot. Azóta, ha új oszlopot szúrok bele (mindig a végére), akkor az eredetileg táblázattá alakított tartomány utolsó oszlopának a formátumát örökli.ja, és a sok formázástól, meg szeret meghalni a file is
Párszor belefutottam a hibába, hogy csinálgattam a dolgomat, elmentem, és mikor meg akarom nyitni, azt írta ki, hogy "file is corrupted" és nem is nyitotta meg. Mikor egy újabb excel-ben megnyitottam - mert hogy az meg tudta nyitni - akkor kiírta, hogy valami stílus probléma van az egyik táblázattal. Azt törölte, és egyébként működött minden. ha újra megformáztam ezt a táblázatot, akkor meg jó lett 
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Párszor belefutottam a hibába, hogy csinálgattam a dolgomat, elmentem, és mikor meg akarom nyitni, azt írta ki, hogy "file is corrupted" és nem is nyitotta meg. Mikor egy újabb excel-ben megnyitottam - mert hogy az meg tudta nyitni - akkor kiírta, hogy valami stílus probléma van az egyik táblázattal. Azt törölte, és egyébként működött minden. ha újra megformáztam ezt a táblázatot, akkor meg jó lett