Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sesy
aktív tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Azért írtam számot, mert az adatbázisom első oszlopa egy számsor lesz és ennek az első két karaktere fogja meghatározni, hogy az adott adatot melyik munkalapra kell majd kimásolni egy munkalapról, ahová ömlesztve jönnek be az adatok
33 - Falazás
39 - Szárazépítés
stb...A formázást is makróval szeretném megoldani, ha van rá lehetőség...
Úgy képzelem, hogy egy munkalapra be olvasom az összes adatot, majd az első oszlopban lévő kód szerint , újonnan létrehozott munkalapokra szétválogatom az adatokat, majd a végén az adott sablon szerint formázom az elkészült munkalapokat...
A kiindulási munkalapon 9 oszlop lesz és több száz sor. A végére az adatok olyan 20-25 munkalapra válogatódnának szét.
Most azt már meg tudom csinálni, hogy ha előre elkészítem a munkalapokat akkor a megfelelő kódszámút a megfelelő lapra másolja... de így előre manuálisan definiálnom kell 99 munkalapot, amiből lehet, hogy csak 20-at fogok használni... ez így nem túl elegáns

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Arc Raiders
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- sziku69: Szólánc.
- Gumi és felni topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest