Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz
Delila_1
üzenetére
Működik!
Hálás köszönet érte! 
Igazából úgy is megy, ahogy először leírtad, valamit én ronthattam el.
Már csak egy dolgot nem értek: csak úgy működik, ha a Target.Address abszolút hivatkozással van megadva, tehát "$A$1". Se úgy nem megy, hogy "A1", se úgy, hogy Me.Range("A1"), és úgy se, hogy Sheets("Lista").Range("A1"). Nem kellene egyébként mindig lefutnia a makrónak, ha bármelyik lapon változik az A1-es cella? Nem teszi (és nekem így jó), de valahol logikusnak tűnne, mert elvileg akkor le kellene futnia, ha az A1-es cella változik. Vagy a private sub-ban lévő abszolút hivatkozás csak az adott lapon érvényes? (Igen, jól gondolod, sajnos nem értek hozzá
.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

.)
Fferi50