Hirdetés
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Most, hogy feljött a topic zárnám is (bocsánat).
Itt lehet folytatni: -
csimmasz
aktív tag
Hali.
Remélem topik nyitás nélkül is megoldást találok a gondomra.
Szóval az autoban lévő gyári hifi-t akarom öszekötni egy erősítővel, de sajna a fejegység nem szabvány rca-n küldi hátra a jelet a saját pici erősítőjének.(amit szeretnék cserélni nagyobbra)A jelszint még csak hagyán de az erősítőnek az rca bemenetén negatív testelés kell de a gyári negatív jel a testhez képest is kb 0,8 v-ot mérek igy nem merem használni mert jelez az erősítő védelme.
Mivel lehet megoldani hogy a gyári jel negatívja valodi test legyen anélkül hogy megöljek valamit az autóban.Remélem érthető amit irtam.
Válaszokat előre is köszi. -
pusrob
csendes tag
Hello.
Ez egy régi topik, de remélem valaki még visszanéz ide. Szóval. Mivel erősítős a téma, ezért itt kérdeznék. Vettem egy Pioneer CS 5070-es hangfalpárt, de erősítőm még nincs hozzá. Ezek 140 W zenei teljesítényűek, de az RMS értéket nem tudom, ugyanis nincs feltüntetve. Milyen erősítőt ajánlotok ehhez, de főleg arra lennék kíváncsi, hogy egy ilyen hangfalhoz hány wattos erősítő az ajánlott. Kösz. -
Sefter
veterán
köszönöm mindenkinek
ZÁRHATÓ -
WiNZO
tag
Hello!
Én Panasonic SA-HE75 erősítőt vettem 3-4 hónapja, csak ajánlani tudom!! Bővebben: link
Beépített Dolby Digital, dts dekóder, 5x80 W, Dolby Pro Logic II, 4 video/6 audio bemenet, 3 digitális bemenet, hangzástér vezérlés
Nálam erre van kötve 2x150Wattos jamo álló hangfalam és rákötöttem a gépet a dvdt és a tvt, szóvak nagyon király!
Ára olyan 60-65 ezer között van, én a Budaörsi Auchanban vettem 62ért...
Remélem tudtam segíteni!
[Szerkesztve] -
hz hefti
tag
yamaha hazimozira
denon zenere alkalmasabb, de haéllgasd meg az a tuti
nekem egy 640 -es yamaha van egesz korrekt -
Sefter
veterán
köszi a segítséget mindenkinek.....

-
Sefter
veterán
senki sem tud segíteni

-
Sefter
veterán
Erősítőt szeretnék venni, olyat amin van min. 2 optikai bemenet....
Ezt a két erölködőt néztem ki:
Yamaha RX-V450:
Bővebben: link
Denon AVR-1705:
Bővebben: link
Ezek vannak nekem megfizethető árban, csak nem tudom melyik a jobb.
Esetleg valami hasonló árban (~70k) jobb
Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Drón topik
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 9. nap: We Were Here Together
- Trollok komolyan
- ASUS routerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest