- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
makszutov.hu #4 üzenetére
Én megvettem cégbe szervervincsinek amikor még nem tudtam hogy SMR. (2tb-os seagate 7200rpm 256mb tök jól hangzik) Aztán virtuális gép gyakorlatilag nem ment rajta. Mondom jó utánanéztem SMR. Akkor megy a backup szerverbe. Nézem backup nem megy le, jó lassabb oké várok vele. Vártam egy napot és még mindig nem ment le a napi mentés, megállítom oké akkor kézzel másolok rá ~10mb/s....
Tök jó gyakorlatilag írni nem lehet rá csak egyszer. Olvasással nincs gond. Ha leformázom akkor lehet rá írni egy darabig használható sebességgel utána pedig 10mb/s.
Szóval nekem SMR = egyszer írható hdd
Persze nem lenne ez gond ha bazi nagy betűkkel ráírnák hogy SMR, ne hogy megvedd mert szo*pni fogsz!
Oké akkor visszaviszem mert a ráírt dolgokat nem tudja... nem veszik vissza mert ez ilyen....Kösziiii kedves.
Ja weboldalon mai napig ki van írva mibe ajánlják... [link]
Best-Fit Applications:
Desktop or all-in-one PCs
Home servers
Entry-level direct-attached storage
devices
Elég lett volna annyit írni hogy cold storage.
Átcsesztek vele keményen. A kérdéses vincsi hideg backupnak jó egyedül. Csak azt nem értem miért nincsenek tömeges perek hogy a tizedét sem tudja írásban mit ami a specben van.
Nem magával az SMR-el van a bajom mert ha olcsóbb akkor rendben van, ez is egy technológia hanem hogy a gyártók szándékosan átcsesznek vele. -
worxland
addikt
válasz
makszutov.hu #4 üzenetére
Pedig NAS-ba jó. Nekem is van egy 8 terás. A célnak megfelel, csak jól kell kiválasztani a célt.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A 20 TB feletti kapacitású Ultrastar DC HC680 és 580 adatközpontokba, a WD Gold pedig nagyvállati szerverekbe kerülhet.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Mercedes topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- 3 hónapos Samsung 990 Pro NVMe M.2 2 TB 33 hónap garancia!!!
- 2db TOSHIBA Performance X300 4TB 7200rpm/128MB buffer
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest