Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Projektor topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
Reméljük nem valami pénz lehúzós csaló oldal volt, amire ráakadtál.
Mindenkinek és mindig azt mondom, a gyártó / forgalmazó oldalából kellene kiindulni, nem azt amit a Google feldob. A piaci modellje miatt mindenféle szemetet előre sorol találatként, aki fizet neki vagy sikerül kijátszania az algoritmusát. -
PociAti
őstag
Ha van ilyen feltételezésed, legalább leírhatnád miért gondolod hogy pont annak a cégnek a számlájára lehet csak igényelni.
Rákerestem, nincs közös akciójuk.
Sőt, a magyar promóciós szerződésben sem szerepel sehol annak a pénzügyi szolgáltatónak a neve.
-
teleahocipöm
senior tag
Köszi! Nehéz megtalálni az ideális nyomtatót, HP nem ajánlott, Canon bár lehet olcsóbb tinta, de fej elég problémás, a szkenner elég gyengusz, Brtother detto, Epson meg, ne is tudom. Eddigi nyomtatóimat úgy vettem, nem olvastam után, csak leemeltem polcról, most is így kellett volna tennem és már lenne nyomtatóm :/
-
PociAti
őstag
Periféria....
Azért nézzünk körül a "vetélytársak" között.
Az egér bonyolultságában meg se közelíti. De igaz ez a legtöbb másik perifériára is.
A nyomtatók speciális változata, pl. a fénymásolók meg önállóan működő gépeknek tekinthetők. Sőt, régebben több olyan "nyomtatóhoz" volt szerencsém, amelynek a lelke egy közel klasszikus számítógép volt. Océ fénymásoló esetén, de egy nagyobb Konica Minolta nyomdagépnek is a lelke egy klasszikus számítógépházban lévő számítógép volt.Én soha nem tartottam nyűgös készüléknek azokat.
Általában megvan a jól definiálható igényük, amit teljesíteni kell, utána teszik a dolgukat. A bizonytalan működés szinte minden esetben emberi, vagy környezeti hibára visszavezethető. Előző esetben a helytelen telepítés, helytelen hálózati környezet, utóbbi esetben pl. a nedves papír, vagy rossz minőségű festék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Firefox
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux felhasználók OFF topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Aztán abban maradunk, ha tönkremegy a gépe én szóltam, de ide ne hozza vissza
atala