Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- VR topik
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
kiskakas
senior tag
Sziasztok,
Van egy 9400F-em, eleinte a gyári 10-12-k-s T0715multipakkot vettem hozzá, aztán kb 1 éve áttértem a Qinkre (800ft/db), ment is tökéletesen, egészen a mai napig.
Nyomtató drivert és firmwaret direkt nem frissítettem, mivel chipes a Qink,sanszos,h nem ismerte volna fel a frissebb fw-el..de úgynézki ez a frissítés ma magától lefutott.
Az Epson Status monitor szerint a legfrissebb driver van fent, pedig pár hete még egy 2009-es volt, direkt.
A probléma egyébként furán jött elő, nyomtattam 10 szines oldalt, 2 után kiirta a nyomi lcd-je,h nem felismerhető piros patron.. Cseréltem,akkor a kéket nem ismerte fel..

Addig bütyköltem az SSC utillal (ami elvileg nem támogatja),h most egyelőre működik a nyomtató,de ki tudja meddig. (http://www.ssclg.com/epsone.shtml)
Sajna az SSC-t már nagyon rég nem frissítik, a kérdésem is erre utalt volna, tud vki valami hasonlóan hasznos utilt ?Még 1 kérdés..létezik ugyanebből a printerből egy Wifi edition
http://www.epson.co.uk/Printers-and-All-In-Ones/Inkjet/Epson-Stylus-DX9400-Wi-Fi-EditionItthon nem kapható, pedig a nyomi hátulján van 1 slot, gondolom oda kerül be a wifi modul. Erről van vkinek infója?
köszi!

Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Melyik tápegységet vegyem?
- One mobilszolgáltatások
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- VR topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest