- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD FX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
emag ügyintéző kapcsolása "hack"
Jótállás, garancia és egyéb szolgáltatások -> Termék javítási ideje / telepítési szolgáltatások -> Milyen stádiumban van a termékem javítása?
Így egyből kapcsolja az ügyintézőt
qltsar fórumtársunknak köszönjük az infót
Új hozzászólás Aktív témák
-
=Mentor=
őstag
Elmehet a búsba az emag, tegnapelőtt rendeltem egy fém tálcát, volt ugyebár 50%-os promóciós appos kedvezmény megjelölt konyhai cuccokra, erre ma nézem hogy törölték a rendelést.
[ Szerkesztve ]
-
Ákinard
aktív tag
válasz =Mentor= #301 üzenetére
Sokadjára használtál fel kupont a 12e/-3000 akcióban hozzá? Akkor jó eséllyel azért.
Ha nem, akkor írj nekik üzenetet.
Nekem egy kb jelentéktelen élelmiszer rendelést töröltek, párezer ft értékben. Írtam nekik, hogy miért került törlésre, és kérem küldjék ki a megrendelt àron. 2 nap múlva vàlaszoltak, hogy rendszerhiba miatt törlődött, és visszaállítottàk a rendelést. Próbát megér. -
Nikaré
őstag
Valami bűzlik Dániában!
Már az első írásodnál akartam kérdezni, hogy ez a telefon nem lett kicserélve "használtra"?
Nem látszik valami jele.???
Lehet kérdezni menüből vagy bármi azonosító alapján, hogy mikori gyártású, mikor lett először üzembe helyezve?
Gyanús ez az eset!
Szerintem vidd vissza mihamarabb.[ Szerkesztve ]
-
TheStigKrisz
tag
Valószínűleg egy korábbi vásárlást garanciáztatott valaki és az Apple szokásához híven inkább adott egy teljesen új készüléket, ahelyett, hogy megjavította volna. Ilyen esetekben az Apple garanciája tovább vándorol az új készülékre ezért lehet az, hogy az ő rendszerük szerint már lejárt a garancia hozzá. Ennek ellenére az eMagnak kötelessége legaranciáztatni, ha vállalta rá az 1 évet. Arra, hogy magát a készüléket miért vette vissza az eMag az eredeti tulajától arra nekem sincs magyarázatom, de lehet ők is rögtön cseréltek, ahogy beérkezett hozzájuk a garanciális igény.
-
Vikusz77
tag
Sziasztok!
Kis információra lenne szükségem.
Emagnál vett termék esetében szeretnék elállni a vásárlástól (14 napos elállás).
Van valami letölthető minta nyomtatványuk ehhez?
Nem találtam, az edigitalnak volt ilyen.Visszavihetem a terméket egy Emag üzletbe személyesen is vagy muszáj küldeni nekik?
Erről sem találtam semmit, edigitalnal működött a személyes visszavétel.Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Ákinard
aktív tag
válasz Vikusz77 #308 üzenetére
[https://www.emag.hu/help/termekek-visszakuldese/]
google: “emag visszaküldés”, első találat
[ Szerkesztve ]
-
_q
addikt
Van arra valamilyen trükk, hogy easybox-ba kérjem azt, amit alapból csak üzletbe vagy házhoz lehetne kérni?
-
abdulka1
őstag
Biztos bennem van a hiba, de én minimum azt vártam az egyesüléstől, hogy rendelésnél egy kosárba kerülnek a két cég által forgalmazott termékek, és egy szállítási költséggel megkapom. Tévedtem.
Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
Vikusz77
tag
Köszönöm, ezt én is megtaláltam, de én a 14napos elálláshoz kérnék továbbra is információt (visszavihetem-e személyesen egy emag üzletbe a terméket, illetve van-e valahol letölthető minta nyilatkozatuk), mert ez, amit linkeltél az emag által biztosított 30 napos visszaküldési lehetőség.
Nekem nem az kell. -
po1son
addikt
Sziasztok!
Neten előre kifizetett rendelést töröltem 05.02-án emagon (aznap rendeltem - boltba kértem volna), kb hány nap míg vissza utalják a pénzt vagy nekem kéne írni nekik?
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
classic B
senior tag
Sziasztok!
Visszaküldéssel kapcsolatban lenne kérdésem. Május 1-jén tettem be easybox automatába a csomagot, az emag fiókomban a nyomkövetés szerint még ma (május 5.) nem érkezett vissza hozzájuk. A státusz: kérelem regisztrálva.
Ilyen lassú a folyamat, vagy én csesztem el valamit az automatánál? Igaz, hogy még csak 4 nap telt el azóta, de inkább nyugtassatok meg. -
félisten
05.24.-én vásároltam, külső cég, nem emag.
2 nappal ezelőtt reklamáltam, hogy "hellosziaholacsomag?"
Rögzítették a megkeresésemet de semmi...Töröltessem a megrendelést vagy mi a manó?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
axlfsi
veterán
Úgy látom, összeolvadás ide, összeolvadás oda, hiába szűnt meg az edigital, a hírlevelet még mindig tolják az arcba, ráádasul teljesen egyforma a kettő (ugyebár).
Most szerintetek észreveszik vagy spamlistára tegyem?
(nem vagyok türelmetlen, de a sokadikat kapom azóta is ... furcsa)˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
ii77
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Egy Lego-t szeretnék jóárasítva, ami csak "Foglalás üzletben" lehetőséggel elérhető több boltjukban is. Így viszont nem tudom sem weben, sem appban rátenni az "edemag" kupont(E fiókomból még nem használtam el.). Netán nektek sikerült már valahogy? Köszönöm.[ Szerkesztve ]
VESTAX QFO
-
ii77
tag
válasz HUN_Sector #323 üzenetére
Köszönöm. Még azzal is belevágnék, de sajnos olyan "kétezres" vagy pl. 10%-osom sincs.
VESTAX QFO
-
abdulka1
őstag
Csak az változott, hogy megszűnt az Edigi saját oldala, és csökkent a termékválaszték. Külön számláznak, eltérnek a szállítási/garanciális feltételek is, ahogy korábban.
Biztos bennem van a hiba, de én nem látom az értelmet a nagy összeborulásban.Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
ablack
senior tag
Kinéztem 2 terméket, egyiket nem az eMag forgalmazza. Külön-külön mindegyiknél ingyen van az Easybox szállítás, ha egybe rakom, akkor viszont már nem engedi csak drága futáros szállítással.
Kupon miatt lenne jó egyben.
Más is tapasztalt ilyet? -
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
Easybox-ba miért nem ingyenes a szállítás? Hiszen ezt reklámozzák orrbaszájba. És emag által forgalmazott termékről van szó, mégis 640 Ft szálíltási díjat ír a terméknél a weboldal.[ Szerkesztve ]
-
Ákinard
aktív tag
válasz Rodzser Mór #329 üzenetére
Appról rendelve ingyenes az easybox.
-
Rodzser Mór
senior tag
Amúgy abban mi a logika, hogy ugyanazzal a regisztrációval weboldalon nem adják meg ezt a kedvezményt, de mobiltelefonos alkalmazásban meg igen?
-
Ákinard
aktív tag
válasz Rodzser Mór #332 üzenetére
Gondolom ugyanaz, mint bármely más cégnél: rá akarnak szoktatni az app használatára. A telefon mindig kéznél van, oda tud küldözgetni push üzenetben ajánlatokat (—> impulzusvásárlás). PC-n, weboldalon nincs ez a közvetlenség, mert van reklámblokkolód, a hírlevél meg megy a spambe. (Persze a push is letiltható ha akarod, de hanyan tiltják le?)
-
tknof1871
őstag
Üdv! Az edigital vásárlási előzmények elvesztek?
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
=Mentor=
őstag
Üdv! Rendeltem pár cuccot emagon, a két csomagot (külön rendelések) egy boxba rakták, ha az egyiket nem veszem át akkor az visszaszállításra kerül és a pénzt visszautalják?
Ehun van e [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
Cabrio
aktív tag
Emagon vásárolt tv távirányítója tönkrement és az emag a tvt is el akarja elszállítani futárral javításra. Ez tényleg így működik náluk? Most ezért szereljem le a tvt a falról, töröljek róla minden beállítást, fiókot, csomagoljam be, aztán majd a távirányító csere miatt kapjam vissza karcosan a tvt? Hiába írok nekik, nem válaszolnak
-
Ákinard
aktív tag
Nekem 2x küldtèk ki a nagyszoba bútort, mindkétszer darabjaira törött üveg alkatrészekkel. Mindig visszacsomagoltattàk az összes dobozt, elvitték-hozták a 120 kilónyi terhet, és újra törött volt az üveg. Utolsó körben ráuntam, mondtam, hogy cseréljék külön az üveget. Hetekig szórakoztak, végül ràuntam, visszaküldtem.
Szerintem annyira automata a rendszer, hogy nem fér bele nekik 1-2 alkatrésszel szaródni, küldd vissza,* majd küld helyette egy új bontatlant. (Új garival mindennel.)Egy TV esetèben ez jól is jöhet, a 120 kilós bútornàl csak szaródás volt…
* Ebből meg lesz újracsomagolt, hasznàlat apró jeleivel, hiànyzó kiegészítővel -
-
Cabrio
aktív tag
válasz HUN_Sector #348 üzenetére
Igen, már rendeltem is egy utángyártott, ugyanúgy kinéző távirányítót 2400ftért és talán a belsejét át tudom rakni, hogy ne a gagyi házban, gombokkal legyen. (Philips)
Köszi a segítségeket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Politika
- Posta, csomagküldés
- Öregszem
- Mazda topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs