Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Ez a topic fölösleges. Ha a sebességkorlátozás betartásáról akarsz beszélgetni, arra is megtalálod a megfelelő topicot, ha pedig csak közölni szeretnéd, hogy sajnálod a macskát, az elfér az OFF-ban is.
Zártam. -
westlake
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
tudod, hogy ilyen kerdeseket tok felesleges feltenni, mert ha 50km/h-val megyek, akkor lehet nem is szalad at elottem..
de tegyuk fel, hogy ugyanigy leugrik elem, de en csak 50km/h-val megyek..
szerintem akkor megallt volna az auto, mert igy is 5 meteres feknyom volt..
amit kifelejtettem: otthagytam szegenyt az ut szelen (szerencsere nem szenvedett sokat), de utana visszamentem, hogy elvigyem eltemetni.. gondolom szerencsetlen gazdaja addigra elvitte onnan, mert nem volt ott.. -
Öcsém a saját macskánkon ment keresztül, a hülye macsek nem vette komolyan, hogy jön az autó, ő meg nem látta, mert a macsek a fűbe feküdt.
-
NoLF
veterán
mondtam én hogy nem kell neked vti, csak cicákat gyilkolsz vele...
on: sztem 50nél is kapott volna szegény elég nagyot. -
Vangelis
félisten

-
westlake
félisten
sajnalatos, hogy ilyen hozzaszolast kell irnom, de tragedia toretent..
felelotlensegembol kifolyolag elutottem egy szegeny, szerencseteln kiscictat..
teljes mertekig felelosnek erzem magam a tortentek miatt, mindamelett, hogy vegulis nem en oltottam ki az eletet.. joval a megengedett sebesseghatart meghaladva (50km/h helyett 80km/h) kiugrott elem a kiscica es en mar nem tudtam idoben megallni.. nem a reflexeim miatt, mert azonnal fekeztem, ahogy leugrott az uttesre, hanem mert tul gyorsan mentem.. nem ''miattam'' halt meg, mert az autom elegge meg van ultetve, igy a lokharitoval utottem meg..
sajnos szerencsetlensegemre (es a cicaera) szembol is jott egy auto, aki ugyan lelassitot, nem volt eleg korultekinto, a hatso kerekevel atment a cican
ettol fuggetlenul teljes mertekik sajat magamat teszem felelosse, hiszen miattam szedult meg szegeny..

mindenesetre arra jo volt szegeny halala (mar ha szabad ilyet mondani), hogy szigoruan betartsam a sebbessegkorlatozasokat.. (legalabbis olyan helyeken, ahol rajtam kivul is megserulhet valaki a hibambol)
ajanlom mindazok figyelmebe ezt a topikot, akik hasonloan szerencsetlenul jartak es kioltottak egy eletet
Aktív témák
- Sony A7 IV váz + Cage + Akkuk (3 év gari, 2500 expó)
- Intel Core i5-12400F CPU + gyári hűtő
- Lenovo i7 laptop, viseletes, üzemképes.
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS kijelző, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garan
- HP ProBook 445 G8, 14" HD kijelző, Ryzen 5 5600U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest