- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vízpart, vakáció és hardverek
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- Epson nyomtatók
- Mini PC
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
Szerintem, neki Elektronikai tervező és nem NYÁK tervező progi kell. ezért írtam a TINÁ-t. Nagyon könnyű vele megtanulni az alapokat, és mire elér egy szintet, biztos forogni is fog olyan körökben ahol hallja ezeket a neveket: ''Eagle, ExpressPCB, Tango (dos-os régi)'', PADS de gondolom nem NYÁKot akar tervezni, hanem áramkört szimulálni.
NYákot EAGLE-lel a legkönyebb szerintem, vagy egyszerűen szabadkézzel. -
ZakRob
senior tag
PADS-et tudom ajánlani állítólag egész könnyű benne NYÁK-ot tervezni, persze van benne
áramkörrajzoló, meg a többi, ezeket még nem néztem. -
Gdi
senior tag
komolyabb dolgok? hmm...
ANSYS 9.0 SP1, ANSYS Workbench Suite 9.0 SP1
PTC INTRALINK 3.4 M010, PTC Pro Engineer Wildfire 2.0 M0100, PTC Routed Systems Designer 5.5
Ez komoly -
Blackmate
őstag
Az Eagle nagyonjó, csak ajánlani tudom. Ha komolyabb dolgokra van szükség, akkor OrCAD.
-
Gdi
senior tag
Protel98
Eagle
ExpressPCB
Tango (dos-os régi) -
-
Xantomas
őstag
Elektronikai, vagy NYÁK tervező progi kell? mert akkor:
TINA pro
Szerintem a legjobb. Még a hülyék is képesek használni. Tudom mert ezzel tanultunk a suliban ha már nem lehetett dugni. (értsd: próbapadon) ''Dugjunk, mert dugni jó!'' a szó legszorosabb értelmében, nem valami ocsmány sexuális dologra gondolok. -
up
-
-
pweisz
senior tag
Szivesen. Van 2db fölös hangváltóm 2utas véletlen nem érdekel?Bővebben: link
-
pweisz
senior tag
Válogass: Bővebben: link
-
-
-
Rez_Grof
őstag
multicap 8 ?
Bővebben: link -
gaboooka
aktív tag
Ha bepofátlankodhatok, én meg olyan progit keresek, ami segít hangfalat tervezni.
-
up!
-
Jelenleg az EWB 5.0-át használom, de sajna ez nem tud olyan IC-ket amik nekem kellenének. Ezért keresek valami modernebb tervezőprogit. Ha lehet hasonló felépítésűt mint az EWB...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Medence topik
- Kerékpársportok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Alkoholista nevelde
- Google Pixel topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Rog Strix G16
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest