- OLED TV topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Dell notebook topic
- RAM topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
#97544192 #8237 üzenetére
Ezzel többen is voltak már így.
Hát gondolj bele, hol voltak a 2 magos procik 2006-ban, főleg elterjedtség tekintetében. A HD4870-tesztjeimben valahol van grafikonon maghasználat, de nem kell aggódnod emiatt szerintem. Az i7 egy 5870-et is kihajt alap órajelen (még egy E8400 is), ha olyan magas graf. összetettséget használsz, amit az Oblivionban lehet. Kérdéses persze a kényszerített mód, mert némelyik nV karin nem megy (8800GT-n tutira). Azaz HDR fényeffektek AA és AF mellett, anélkül cseszheted a játék szépségét, bár még így is, hiszen az nV kártyák nem tudnak Edge-Detect élsimítást, amely majdhogynem tökéletes. Anno én éppen az élsimítási megoldások miatt váltottam át ATI-ra. Aztán akkor beszólok valakinek, hogy vazze, 4X AA-s képeket linkel, mire közli, hogy az bizony 8X, csak nV kártyán (és persze Box).
1 magot terhelt fullban, thread-opciók bekapcsolásával olykor 30%-ot is elvitt a 2. magból. Azt most nem tudom, XP-n vagy W7-en csinálta, de a másikon ennyi sem volt. Azt kéne kipróbálni valakinek, hogy SLI esetén feljebb megy-e a CPU kihasználtsága, de nem hiszem, mert a jóval újabb, de ue. engine-re épülő FO3 is kvázi csak 1 maggal döcögött. CF-t próbáltam, de attól lassabb lett a grafika.
Na mindegy, ha minden nyalánkságot beállítottál (driver-beállítás, QTP3, BC, IW NE, és persze ini-modok), amit a cikkemben leírtam, majd linkelj képeket, aztán minősítjük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest