Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nilexx082

újonc

Sziasztok!

DSDT Override-al kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni.

Először is:
    Acer Emachines E725 laptop: Intel Core 2 Duo T9300 proci, 4gb RAM, Intel Mobile 4 Express Chipset Family integrált VGA
    +
    EGPU: PE4L 2.1b + Táp (szerintem XBOX-os) + Gigabyte GTX 650 OC 1GB VGA + mPcie csatlakozó, wifi helyére
    Setup1.x felrakva, pcie compaction-t végig zongoráztam, de semmi.
    12-es, és 43-mas hibákat ír ki (43-at főleg, driver feltelepítése után csak ezt)

Tenken által leírt 3 pont alapján elkezdtem a DSDT Override-ot, de elakadtam itt:
    %IASL%\iasl.exe dsdt_A_EGUP.dsl = Irás

%IASL%\iasl.exe /loadtable DSDT_EGPU_OVERRIDE.aml

Eleinte 6 errors volt, de azután rányomtam a fix errors-ra és 0 lett, de viszont a 31 Warnings megmaradt, és így is 4092-es hibát ír ki. Nem tudom, hogy kellene megoldani ezt. Fogalmam sincs, hogy a 31 warnings-ot , hogy kell kijavítani...
    Esetleg valaki tudna nekem ebben segíteni? Valaki kitudná nekem javítani a 31 Warnings hibát, és elküldeni a javított fájlt?

Tudom, hogy a képen a QWordMemory... "rossz helyen" van, és tudom, hogy legalulra kellett volna beilleszteni (amúgy így is próbáltam, de nem megy, ugyanezt írja ki...), de 1 fórumon olvastam azt, hogy ahol ehhez hasonló van írva:

DWordMemory (ResourceProducer, PosDecode, MinFixed, MaxFixed, Cacheable, ReadWrite,
    0x00000000, // Granularity
    0x000A0000, // Range Minimum
    0x000BFFFF, // Range Maximum
    0x00000000, // Translation Offset
    0x00020000, // Length
    ,, , AddressRangeMemory, TypeStatic)

az alá kell beilleszteni a QWordMemory -t...(mellesleg: ezt a képen is lehet látni)

Linkelem a dsdt_ACRPRDCT fájl(okat):

[Piszkált, ami a képen van]
    [Eredeti]

Előre is köszönöm a segítségeteket!

(u.i.: Idáig you_zsolex segített, de itt ő is megakadt)

Üdv, Roli

Új hozzászólás Aktív témák