Hirdetés
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Blu-ray lejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
Hali srácok.
Nekem 1 hete van ilyen masinám. Az Eee7002Gsurf leginkbb abban külömbözik a 701-től, hogy
- a legfontosabb, a procija celeron 800 as vagyis a a gyári szorzo 8 az FSB 100, ....
...de az ASUS ezt a procit is csak 70MHz-re downlockolja, és ami a legnagyobb bibi, proci 512Mb másodszintű gyorsító tárát itt letiltja. Ettől a gép lényegesen lassabb, mint az amúgy sem valami gyors 701-es
- nem upgradelhető a memoria (ezt enm ellenőriztem, nekem elég az ami benne van)
- nincs benne, és nem is rakható bele második ssd (ugyanaz mint előbb, én tettem bele egy 8Gb-os SDHC memoriakártyát)
- nincs benne kameraA tapasztalataim szerint egyetlen gondom a géppel, hogy a proci a Youtube videokat már nem tudja akadásmentesen lejátszani, minten máshoz (érsd munka .xls, .doc filok), böngészés(nekem itt a gogli chrome jött be leginkább, használható. De mégegyszer mondom, igen korlátozott a tudása, persze ennyiért..
A gyári file-ok (valaki kereste öket)
http://sourceforge.net/projects/eeecommunity/files/
http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-usHa velemire kíváncsiak vagytok nosza rajta, hátha tudom a választ.
Üdv
harisSZERK:
Ja igen. Én jelenleg egy nlintolt XP-t tettem rá, amibe már az nlite-al beintegráltam az SP3-at, illetve szinte mindent kiszedtem belőle ami szerintem em fontos a mindennapi használathoz (hangok, így sem induláskor, leállásnál nincs idegesítő XPhang, mindenféle régi ezköz telepítő file-jai amik az XP-ben vannak, de az eee ugysem használná, háttrképeket, képernyővédőket stb) így a vége egy igen karcsú Win XP lett.
A gyorsító file méretét levettem 64Mb-ra ( az Xp vagy 600-at lefoglalt első iduláskor)
Érdemes rákeresni a bootolhato pendrive kifejezésre, és akkor ha sz ott találtakat végigrágod, tudsz penről telepíteni.
Amugy azt hiszem az unibootin nevű kis program kell hozzá, de nem tudom,nekem van USB - ATA átalakítóm, így CD-ről bootoltam.
Már letöltöttem a Xandrost (fenti linkek), azt is ki akarom próbálni.Egyelőre ennyi jut eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Autós topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Eladó használt Macbook Pro M1 / 16GB / 256GB SSD 2020-as
- ÚJ HP Victus Gaming Laptop Ryzen 7 8845HS / RTX 4060 16GB RAM 1TB SSD Gari
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest