Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
kerobi #14417 üzenetére
Volt nekem is hasonló esetem kb 1 hónapja.
PayPal "beszigorított" és új jelszót kellett adnom, valamit felülvizsgálták az accountomat.
Lépj be PayPal-ba a saját oldalukon keresztül. Nem írtak semmit ott neked?
(bár, ha jól emlékszem a fizetési próbálkozásom után 1 nappal kaptam emailt tőlük, hogy váltsak jelszót, stb) -
kovy79
őstag
válasz
kerobi #14417 üzenetére
Haha... (bocsi, nem rajtad röhögök).
Ezzel én is szívtam 4-5 napig és utána magától "megjavult".
Napokig túrtam a netet a hibakód után kutatva, de semmi érdemleges választ nem kaptam.
Nálam a kártyával minden oké volt, bőven volt is a számlán pénz, szóval minden rendben volt (elméletileg). Már arra is gondoltam, hogy az ebay-en van valami limit. Van is, de az ki volt kapcsolva... Elvileg a kártyán (Mastercard) van napi limit, de bőven nem léptem túl.
Pénzt sem tudtam levenni, de egy másik, ugyanahhoz a számlához csatolt kártyával igen.
Egyedül az kavarhatott esetleg be, hogy ez hitelkártya, de a havi limitet bőven nem értem el.
Szerintem várjál pár napot és majd mindenképpen írd már be ide is, hogy mi történt az ügyben! Kíváncsi vagyok, nálad mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Mini-ITX
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Xbox Series X|S
- Xbox Classic / Xbox 360
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest