Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
Megjött. Be is üzemeltem. Nem volt egy sétagalopp, főleg, hogy egy kisebb fajta csoda is történt közben, amit most sem értek.
Maga a nyaggató kiváló! Lehet, hogy nem kamuból van rajta a HP logó.
A beüzemeléshez segítségemre volt az Intelliremote nevű program is, mert csak önmagában nem volt hajlandó együttműködni a DVBViewer és a nyaggató. Illetve működött, de nem minden gomb akarta az igazat. Hiába próbáltam tanítgatni a Bevitel menüpontban. Az olyan gombok amik valami módon elindították a média centert, nem akartak kötélnek állni elsőre. Feltettem az intelli-t és összefésülgettem a gombokat a műveletekkel. Majd letiltottam a Win média szolgáltatásokat. Na ekkor sztrájkba lépett a nyaggató is. Hiába indítgattam újra. Elveszett. Az nyaggatón és a fogadó részen is van egy-egy led, ami jelzi a működést. De a gépen már nem mutatkozott a jele.
Hiába kapcsoltam vissza a média szolgáltatásokat, akkor sem ment. Majd elmentem dolgozni, hazajöttem bekapcsoltam a gépet és minden rendben volt. Minden működik.
Ráadásul azt is elértem, hogy ha a nyaggatón megnyomom a zöld gombot (dedikáltan a média center indítására való), akkor a DVBViewert indítja (Ez egy parancssorba került az intelliremote-ban)Öröm és boldogság!
Még egy érdekesség: A kártya eredeti távnyaggatójával két nagyon kellemetlen probléma is volt. Az egyik, hogy nem akarta venni a lapot a viewer. Hiába nyomtam a gombot, nem történt semmi. Ezt a nyaggató silány minőségének tudtam be, bár amikor telefonnal ellenőriztem, akkor mindig villogott a led-je. A másik jelenség, hogy hiába tartottam nyomva egy gombot, mondjuk a hangerőt, nem volt hajlandó folyamatosan fel-le menni. Ment egy-két osztást aztán leállt. Eltűnt a skála is. Újra és újra meg kellett nyomni, ha nagyobbat akartam emelni-csökkenteni.
Na ezt a másodikat az új nyaggatóval is produkálta a viewer.
Úgy oldottam meg, hogy a bevitel plugin-eknél kipipáltam a winlirc-et ekkor aktívvá vált alul a beállítás gomb, ami alatt két billentyűre vonatkozó paramétert lehet állítani milliszekundumban . Na ezeket egészen levettem. Talán 10-re. Így már működik folyamatosan. (Winlirc-et kikapcsoltam a beállítások megmaradtak)Hát ennyi lenne az esszé-novella. Még maradt néhány gomb és funkció amiket párosítanom lehetne-kellene, de a kényelmemet így is száz százalékosan szolgálja.
Ámen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Nyaralás topik
- Star Wars Outlaws teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Peugeot, Citroën topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest