Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerasz
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék a routeren (Mi3G Padavan) Tvheadenden át DVB-C-t streamelni. Entware-en keresztül a Tvheadend fent is van, de nem látja a MyGica T230 tunert. A linuxhoz sajnos nem értek, ennyi jelenik meg az eszközről:
usb 1-1: New USB device found, idVendor=0572, idProduct=c68a
usb 1-1: Product: EyeTV Stick
usb 1-1: Manufacturer: Geniatech
usb 1-1: SerialNumber: 161206
SSH-n a dmesg | grep dvb nem hoz semmit. Különböző firmware-ket gugliztam, ezek nem tudom, hogy használhatók lennének-e.
Hogyan tudnék elindulni?
Köszönöm szépen
-
Gerasz
aktív tag
Sziasztok!
Kódolatlan DVB-C adást streamelnék otthonról a nyaralóba. A nyaralóban a TV-n távkapcsolgatva szeretnék a csatornák közt váltogatni a fotelból, semmiképp sem egy laptop előtt a VLC-ben kattintgatnék
. Megoldható a dolog?
1. Mit használjak szervernek (van egy RPi 3-am, de veszek egyéb eszközt, ha az alkalmasabb) és milyen szoftver fusson rajta?
2. Milyen tunert tudtok ajánlani?
3. A kliens mi legyen? (Android box Kodival?)Nagyon szépen köszönöm
-
Gerasz
aktív tag
válasz
wassermann #12314 üzenetére
Próbálgattam. Panelban lakom, így a lehetőség korlátozott, nincs rálátásom toronyra. Nem szeretném a nappali közepére vagy a fürdőkádba rakni, ezért szeretnék valami izmosabb cumót. Lehet, hogy egy lepkeantenna erősebb lenne?
köszi
-
Gerasz
aktív tag
Üdv!
Tud valaki ajánlani egy jó szobaantennát?
Eddig egy Strong SRT ANT12-t használtam, de nem vagyok vele elégedett. Albertfalván próbálkozom, és nincs közvetlen rálátásom.köszi
-
Gerasz
aktív tag
Sziasztok,
olyan DVB-T olcsó set top boxot keresek, amivel a kódolatlan adásokat tudnám nézni (nem fontos a kártyaolvasó). HDMI-n legyen a kép, és a hangot ki tudjam vezetni aktív hangfalra.Jelenleg is így használok Digin egy dvb-c boxot monitorral és pc-s hangfallal (rca-n keresztül), de havi egy sportesemény az egyébként alacsony díjat sem éri meg
Budapesten, xi. kerben menne ez vmi egyszerű botantennával?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Robotporszívók
- Philips LCD és LED TV-k
- Energiaital topic
- Háztartási gépek
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Béta iOS-t használók topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autószerelők, autószerelés
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest