Új hozzászólás Aktív témák
-
Impair1980
aktív tag
válasz
Impair1980 #11924 üzenetére
Sziasztok!
Ez a kártya szerintetek jó választás lenne.
http://szamitastechnika.vatera.hu/pc_asztali_szamitogep_alkatresz/tv_tuner_kartya/avermedia_avertv_capturehd_hdmi_full_hd_uj_1690504592.html
A HDMI bemenetre a T-home boxot tudnám rákötni. A DVB-t antennát pedig az antenna bemenetre, hogy az m1HD lehessen nézni!
Impair
-
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
A gépem elég jó szerintem a dekódoláshoz. (4 magos Processzor, 4GB Ram, HD4830-as videókártya)
A DVB-t tunerből ti melyiket javasoljátok a belsőt vagy a külsőt. És márkába? Leadtek, Avermedia,Hauppauge, Asus stb. Többen említettétek, hogy a szoftver a lényeg, a hardver csak a jel átalakítást végzi.
Gondolom, ha az analóg és a dvb-t kártya is üzemel a gépemben, akkor észrevehetően jobb lesz a minősége az m1-nek a dvb-t tuneren keresztül, ugyanis az digitális HD-ban jön, az analóg kártyámon meg analóg sd-ben.
Bocs, ha sokat kérdezek, de egyszer akarok venni egy kártyát és még nem tudom milyet lenne érdemes venni!
Gondoltam egy olyan kártyára is ami tudja az analógot és a dvb-t is. Ez a hibrid kártya. Ezeknél mire kell figyelni? Ezekből a kártyákból jó a használt vagy az újat inkább?Köszönöm, előre is a válaszokat!
Impair
-
Impair1980
aktív tag
Szia!
Jelenleg egy analóg (avermedia) tv tuner kártyám van. T-home Sat előfizetésem van, amihez adtak egy set top boxot. Az s video kábellel van összekötve a tuner kártyával, jól is működik. Az m1 HD adását szeretném nézni a forma 1 miatt a számítógépen. Van egy lg42lm640-es tv-m amin egy szobaantennával kipróbáltam és az m1 hd-t tökéletesen lehet fogni.Tehát a vételi lehetőség jó.
Olyan kártyára lenne szükségem, amivel ez megvalósítható, hogy szobaantennával lehessen fogni!Remélem érthető voltam....
Üdv.: Impair
-
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok nekem mondani, olyan tuner kártyákat, amivel egy szobaantennával m1 HD tudok nézni? Eddig egy Pinnacle 7010ix kártyát néztem ki, de most jöttem rá, hogy az dvb-s. Ha jól tudom, akkor a HD adások azok a DVB-S2-es kártyák.
Előre is köszönöm a segítségeteket!Üdv.: Impair
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Monitor hiba topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PLC programozás
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Apple MacBook
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Kingston NV2 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Samsung Galaxy Fold / 12/512GB / Kártyafüggetlen
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC) Új!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3295
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest