- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- RAM topik
- OLED monitor topic
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
dellfanboy
őstag
válasz
garga pista
üzenetére
koszi,igen van hozza 220-as dugalj+potmeter. feszultseg alatt, latom hogy pirosan eg a led, szoval laikus oldalrol ugy gondolom hogy kap aramot. tegnap este szetcsavaroztam, de belul nem lattam sehol hogy az erintkezes megszakadt volna vagy hasonlo. szoval antenna fronton el se tudom kepzelni mi tortenhetett/miert halt meg egyik pillanatrol a masikra... porbalok szerezni egy masik tv-t megnezni avval mukodik, lehet a mostani tv-m antenna dugoja halt be??

-
dellfanboy
őstag
idaig egy ilyen belteri antennat, hasznaltam az m4sport vetelehez:[link]
viszont egyik naprol a masikra meghalt a rendszer. probaltam ugy hogy direkt kotom a tv-be az antennat[volt koztuk egy hosszabito] de az eredmeny nulla.
a kerdesem, hogy letezhet, hogy az antenna az egyik naprol a masikra meghal? ha igen meg lehet javitani? ha nem akkor ti milyen antenna vetelt javasoltok? ill. neten talaltam 1-2videot ahol rezkabelbol/sorosdobozbol alkotnak dvb-t antennat. itt van vmi best built kategoria? amit erdemes megepiteni?mindigtv honlapja alapjan a vetel eros: KÜLTÉRI ANTENNÁS VÉTEL (KÜLTÉRI MIN*)
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Netfone
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Linux Mint
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

wassermann