Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
olajoszoli
csendes tag
Nos, üdv mindenkinek. Az elmúlt néhány órában igyekeztem mindent végigolvasni a gondommal kapcsolatban de csak nem találtam megoldást. Ezért most kérdezek és remélem tud v.ki segíteni. Csak ne ügyfélszolg. legyen a vége, mert azok biztos nem...
Nos a helyzet a köv.: Budapesten vagyok, II. kerület. Vidám vidanet ügyfél. Bő 3/4 éve van nálunk digitális tv-adás. két készüléken, STB-on keresztül. Most jött a lehetőség, hogy ha a tv tudja akkor le lehet cserélni DVB-C kártyára a boxokat. Mit ad isten az egyik tv tudja ezt (LG32lf2510). Örömmel el is cseréltem. Rutinosan a saját kártyámmal menve az ügyf.szolg.-on leteszteltettem az ő készülékükkel, hibátlanul működött. Hazajöttem, ma kb. fél napja szívok. Elolvastam itt minden trükköt, átállítottam Finnre és Svédre is, beállítottam kézzel a frekiket. Ezeknek köszönhetően megtalálja az össz. digit csatornát, meg analógot is, sőt még 3 rádiót is pedig az a szolgáltatásban nálunk nincs is. Viszont hangolás után az összes adóra kiírja hogy kódolt program. Az analógok és a 3 rádió jön, de digi egy sem... Telefonos ügyf.szolg. először frissítést küldött ami azt eredményezte hogy bekapcsolás után az adott csatorna ami épp bejön működik kb. 5 percig, majd "eltűnik" az is. Marad a feketeség. Minden megoldás érdekel! Köszi előre is a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Msi Nvidia Fx 5700 ultra gddr3. ritka
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC drón szett - új állapotban
- ÚJ! Razer Hammerhead Pro Hyperspeed True Wireless Gamer fülhallgató - dobozában!
- Eladó Dell Latitude 5420 FHD IPS i5-1135g7 16gb 256gb 1 év gar
- Asus Gamer PC: i5-10600KF // RTX 3060 Ti // 1Tb SSD // 16Gb Ram
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann