Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
válasz
ViTToRe
üzenetére
Szerintem az IBM T40-s notebook HD adások kikódolósához kicsit "kevéske" lesz a jelzett processzorral és ram mérettel. Amennyiben van benne ATI / NVIDIA GPU is talán elszaggatna. Nekem volt IBM T50-s notebook alaplapi intel gpu-val ami nem bírta a HD-t.

Abban ne bízz, hogy a HD adók 1080i formátumú jelét csak 480i-ben jeleníted meg. Előszőr az 1080i MPEG4 videót ki kell "tömöríteni" és ez igényli a nagy teljesítményt.
nfsu17 Megelőztél.

-
nfsu17
veterán
válasz
ViTToRe
üzenetére
Szerintem ahhoz, hogy 480i-t kapjál (miért pont azt? Miért nem 576i-t?), először dekódolni kell az 1080i-t, majd azt átalakítani 480i-be. Ez így rögtön decode-encode, ami real time még az én 4 magosom is megfektetné.
Amit tudsz tenni, az az, hogy renderless módban rögzíted a stream-et, ami 1-2%-os cpu terhelést jelent, majd ezt megnézed egy erősebb gépen, akár egy full hd tévén. De ez nem real-time nézés így, sok értelme nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- Videószerkesztés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- SSD kibeszélő
- Nikon DSLR topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete titán GPS + Cellular nagyon szép, akkumlátor 99%! Apple.hu céges.
- Logitech G29 kormány és pedál szett, hibátlan állapotban 3 hó garanciával üzletből eladó!
- Zotac RTX 2060 AMP 6GB GDDR6
- PlayStation VR2 szett, töltőállomással és merev hordozótáskával, Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

wassermann