- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DUNE médialejátszók topicja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
Nálam egyetlen mobil eszközömön sem indul el az HBO GO-ban az élő adás.
MIndegyik eszköznél ezt a hibaüzenetet kapom: "livestream not alloved". (Van Android 5.1, 6, és 7.1-es eszközöm is, mindegyiken a lefrissebb appal.) Már többször írtam a HBO-nak ez ügyben, de le se sz...k, minek is, hiszen fizetős szolgáltatás része.
Ahogy azt is jeleztem, hogy a felirat valamilyen más színben vagy kontúrral, esetleg háttérrel olvashatóbb lenne. Az appban kellene csak módosítani. Néztem olyan dokumentum filmet, aminek a feliratát a műsor felében a világos háttér miatt nem lehetett elolvasni. Az is durva volt, amikor megszünt egyik napról a másikra (figyelmeztetés nélkül!) az Androi 4.4 alatti támogatás. Nekem 4.1-es TV boxom volt.
-
farkas-j
őstag
Az Amiko 8265+ box-os megoldás felejtős. Két alapvető probléma van vele. A kódolt adásokat nem hajlandó streamelni (legalábbis nálam), pedig helyben nézhető a rákötött monitorral, hiszen van hozzá előfizetői kártya. A másik nagy hibája, hogy csak hálózaton belül lehet elérni, hálózaton kívülről nem. Ha esetleg a stream linkjét valahogy vissza lehetne fejteni (nekem nem sikerült) akkor el lehetne érni pl. egy VLC-vel. A gyenge harverrel még együtt lehetne élni némi türelemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- i3 8100 és i5-9400 processzorok
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest