Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
-
flexxx2
őstag
válasz
Acélfarkas #6 üzenetére
4500 nem rossz, a mostani VA panelem 3000 és az is jó, de annak a mozgással azért baja van, majd kiderül egy rapidva mit tudhat ehhez képest
-
szasanyi
félisten
válasz
Acélfarkas #6 üzenetére
Annál a monitornál is van QD és 27 col -os 1152 zónás Mini LED, viszont 1440p és VA ami miatt kedvezőbb ára lesz (és valszeg nem annyival lesz rosszabb mint amennyivel olcsóbb lehet). De sajna itt sincs ár sem elérhetőség...
-
szasanyi
félisten
válasz
Acélfarkas #4 üzenetére
Már linkeltem az oldalt. Mit akartál ezzel?
flexxx2: 4K és MiniLED és új szóval valószínű, de majd kiderül. IPS szóval minden előnyével és hátrányával számolni lehet (QD azárt sokat javít az összképen). Azt én sem értem miért a 27 col 4K a trend manapság, mivel a méret nem elég nagy ahhoz, hogy a 4K látványos legyen.
-
Acélfarkas
őstag
-
-
-
flexxx2
őstag
hiába mini-led-es ha csak 1000es a kontraszt, egy superips mehetett volna bele,
szerintem az AI meg csak arra jó egy monitorban, hogy drágábban adják el, vagy boomer vagyok és nem értem miért van erre szükség, lehet ez is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Automata kávégépek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged