- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- Bronz hatásfokú Rosewill tápok 12V-2x6 csatolóval
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Micro Four Thirds
- HP EliteBook / ZBook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiralydam
csendes tag
Vki tudna segíteni hogy hogy lehet a maradék karaktert és mapot kikódolni?és mi az az UP ?????
-
Xelo
addikt
válasz
Sirandrish #55 üzenetére
egyetértünk
én egyet hármat kipörgettem, kettőben utsóbossnál elakadtam
, tenkaichi 1el nem játszottam, 2nek már több mint fele kész van
-
RoyalFlush
őstag
A legelső amivel toltuk az egy 1 MB-os változat volt PCn, ~ 7-8 éve
-
Sirandrish
legenda
szvsz mondjuk a Tenakichi jobb..valahogy az a 3D-skörnyezet nagyon oda bir verni..
-
Xelo
addikt
válasz
RoyalFlush #52 üzenetére
már a Budokai Tenkaichi 3-nál tart a széria.
Budokai 1 - 2 - 3 -> Tenkaichi 1 -> Tenkaichi 2 -> Tenkaichi 3
[link]
én már túladtam a PlayStation2 konzolomon, ezért csak nyaranta tok játszani amerikai kisuncsimnál hasonlókkal -
Sirandrish
legenda
az egyel csak keveset toltam de a 2-t és a 3-t szénné toltam
-
RoyalFlush
őstag
A linkelt weboldalon lévő videokat nézve nagyon ütős kis game lehet, kár hogy PCre nem adnak ki hasonlót ..
-
pyrannha
senior tag
Sziasztok!
Tudom, hogy ez nem a legmegfelelőbb topic, de nem találtam mást, ami ehhez a kérdéshez kapcsolódna. Nah szal az lenne a kérdésem, hogy tudja valaki, hogy mennyiért és hol lehet megvenni a Dragon Ball Z: Sagas nevű X-Boxos játékot?
A választ előre is köszi! -
Ensiferum
csendes tag
Sztetek ha van 16 ezrem akkor mit vegyek inkább:budokai 3-at vagy gta san andreas-t?
-
Ensiferum
csendes tag
Hát....nem nagyon csinálnak de a quake 3 arena egyik kiegészitője az dragon ballos a bid for power.Annak sztem jo a grafikája(bár mihez képest)de az elég korrekt!nézzél rola képeket!
-
Kobe
veterán
engem az érdekelne hogy ...van vmilyen komolyabb game pcre dragon ball témában ? anno 4 éve talán a budokai 1 volt amit pcn láttam egy pcbarlang játékteremben, de azóta keresve se találom ...vmikomolyabb grafikáju érdekelne, nem csak ilyen 60-70 MB os akármi
-
Aken
csendes tag
Dejó lenne ha Xbox on is lenne :
Áhhhhhhh... -
Ensiferum
csendes tag
És egy internetes helyet ahonnan meglehetne rendelni és megbizhato?ti honnan szoktatok rendelni ha szoktatok?
-
Ensiferum
csendes tag
Van!és le szeretném valahonnan gyorsan tölteni vagy megvenni egy áruházban ami győrben is van!
-
Ensiferum
csendes tag
Ja bocs!de győrben hol lehet megkapni mert ott nincsen media markt!??
-
Ensiferum
csendes tag
Hol lehet megvenni vagy lketölteni a dragon ball budokai 3-at?amugy milyen a game?nektek tetszett??
-
joe69
senior tag
saturnban is lattam!
-
LOTR
addikt
ez kell az utolsó hsz-ek közé
[Szerkesztve] -
Xelo
addikt
The massive and powerful legendary super saiyan is one of the more elusive
characters to unlock, but it is not difficult to do so. In order to unlock
Broly, you must play through Goku's DU Story a second time after having
completed it once before. The next step is to reach the Majin Saga,
specifically the point where Goku is looking for someone to fuse with via the
Potara earrings. This segment occurs right after the scene where Gohan is
absorbed by Super Buu. First, look in the immediate area surrounding where
Goku starts this stage. A ??? nearby should start a conversation with Hercule.
Once that scene ends, head towards the red dot on your map, but do not begin
the battle with Super Buu yet. Near the battle with Buu, will be another ???
mark what will show a scene with Tien. Once that is finished, search the
surrounding area for a location that reads 'Mountains'.
Vagyis pontosan ezt... -
Xelo
addikt
Beat him on the second time through as Goku instead of Kid Buu.
Igy kell Brollyt megszerezni, valaki leforditaná? -
Xelo
addikt
SSJ4 Goku megvan!
Nagyon jó és erős....
-
joe69
senior tag
-
Mazlee
aktív tag
nekem a DragonballZ van meg végig de angolul.
meg a GT -
Trak
addikt
A Dragonball rajzfilm sorozat nincs meg vlakinek?
-
Mazlee
aktív tag
Hi!
tegnap hozta meg a postás a dvd-t. hát mit ne mondjak. Bejönbár egyenlőre énis csak szimpla verekedés modban próbátam (mivel most a MK Deception-el játszom) de amint annak vége ebbe vágok bele.
-
Xelo
addikt
UP! Nagyon jó játék, csak mostanában semmire nincs időm.....
A sztori módja a nagyon nagy újítás a 2-höz képest sztem. A grafikán kicsit csiszoltak, meg raktak be új embereket, támadásokat... De összegezve nagyon sok az újítás!
-
zoleeE 13
tag
ja ok
-
zoleeE 13
tag
Xelo mire jött ki a dragon ball ?? PC?PS2?PS?Xbox?? vagy mi
-
Xelo
addikt
Most mindenkivel majd ujra végigviszem aztán mindenhova elmegyek meg mindent megszerszerzek..
-
-
Sir Pocok
őstag
a story móddal még nem játszottam... sajnos tanúlnom kell...
de ha végzek a vizsgáimmal biztos , hogy neki fogok ugrani....
addig egy kis help....
Bővebben: link -
Xelo
addikt
Hát végülis ez is igaz...
De tudnál segiteni? Végig nyomtad már a 3-at? Mert én a story módot mindenkivel végignyomtam aki megvoltak adva. Hogy lehet tovább vinni hogy lehessen SSJ4? Meg Brolly meg ezek? Meg kell szerezni az összes dragonballt? Mert én semelyiknél sem szereztem meg egyet sem...
-
Sir Pocok
őstag
Nekem megvannak a gamek...
Szerintem nagyon jó lett a harmadik rész.. teljesen rajzfilmszerű....
Komoly félelmeim voltak a budokai sorozat indulásakor, hiszen az előző PS1 részek félelmetesen gyengék voltak (DBZ LEGEND, DBZ ULTIMATE BATTLE 22...)
Super Nintendo-n volt pár elfogadható rész de azok se voltak 100-ok...
Nos a lényeg az, hogy amerikaiak tudtak végre nagyon király DBZ játékot csinálni, de BANDAI által kiadottak ahogy fenntebb írtam félelmetesen gyengék voltak.
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Nagyon jó lehet ez a játék, én nekem sajna még nem adatott meg hozzá a lehetőség, hogy játszhassak vele. Nagyon sajnálom. A pc-s megjelenésnek meg kb. 0% az esélye, pedig nagy dragonball fan vagyok.
PS2 emulátor sincs sehol.
Szomorú. -
Xelo
addikt
Videokat itt találtok:
Bővebben: link -
Xelo
addikt
Sziasztok. Most jelent meg a Dragon Ball Z - Budokai harmadik része. Immár trilógia.
Ti mit gondoltok róla? Nekem csak a 2 és ez van meg. Hát... Valami hatalmas. Nagyon tetszik. Ezzel a részzel elérték azt hogy teljesen átéld a Dragon Ball hangulatát. A story az az hogy akármelyik ember-szereplő szemszögéből(mármint goku barátai közül) átélheted az egész DBZ-t. Nagyon érdekes. Vannak benne olyanok amit a meséből nem is láthattunk mert nem azt a figurát mutatták. Nagyon tetszik. Az is jó újítás benne hogy nem ugy mint a 2.részben hogy a storyban mint egy társasjáték kell lépkedni... Hanem télleg te vagy az a karekter. Hátulról láthatjuk magunkat. És igy berepülhetjük az egész földet, meg azokat a helyeket ahol még járunk. Vannak Ultimate támadások, újítás a hiper mód is. Lehet teleportálni, elhajolni a támadások elől. Persze simán ki is védheted őket. Vannak nagyon jó kis combo-k. A támadásokat közben is változtathatod. Itt is van ilyen karakterfejlődés... A karakterek szinteket nőnek, igy kapnak skill pontokat. Szóval szerepjáték szerü, DragonBall játékmenettel, nagyon kidolgozott gtafikával... Szerintem... A pálya is ugy változik ahogy te akarod.. Vagyis ez nem teljesen igaz, de pl: hogyha vagy egy szép füves réten, és pl.: Vegitával csinálsz egy Big Bang támadást, és sikerül megvalósitani teljesen... A szép pálya helyén kicsit.. Hát hogy is mondjam... Kopárság fog szemed elé terülni. Nagyon jó, és kidolgozott harcrendszer, karakterfejlődés, grafika. Ez jellemzi. Még a pálya deformálásához tartozik az is hogy a becsapódó ellenség, a földön is nyomot hagy, pl: krátert.
Na most csak ennyit szerettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android szakmai topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Xbox tulajok OFF topicja
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Home server / házi szerver építése
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- OLED TV topic
- Bronz hatásfokú Rosewill tápok 12V-2x6 csatolóval
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest