Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
LadyLorien
tag
Hát, nem tudom, már leszedtem a kijelzőfóliát, nagyon csúnya. Most rendeltem a telefonomra matt fóliát és ahogy el néztem a kettőt, a tabletem kijelzője olyan, mintha matt fólia lenne rajta, de ugye az nincs rajta.
Próbáltam azóta is kideríteni, hogy ennek ilyennek kellene lennie, vagy nem, de nem igen sikerült.
Esetleg tudsz nekem fotózni, hogy neked is ilyen?
Nekem főleg fehér résznél látszik, borzalmasan zavaró, mintha "darás" lenne a kijelzőm.
Visszavinni még nem mertem, nehogy lehülyézzenek. Azért kutakodok előtte, hogy vajon másé is ilyen, vagy csak én nyúltam bele megint jó érzékkel egy selejtes darabba.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo Tab Plus TB351FU Új, bontatlan 8/256GB Luna Grey
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / 12 hó jótállás
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Esetleg tudsz nekem fotózni, hogy neked is ilyen?