Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
én is olvastam a tesztet és igen komolyan meg is ijedtem tőle. amúgy egy dolog a timedemo, és megint más a játék. ugyanis eléggé eltérő eredményeket produkált. a timedemo eléggé szakadozott, nem is lett csak 12fps 1024/medium. de játék közben pedig ugyanolyan körülmények mellett (winamp nem szól, de fut, ph-s explorer fut, getright tölt, stb) semmi akadás, az ajtókat kivéve de a semmiség. a Far Cry-t se nagyon hitte el senki nekem hogy 1024-ben közel maxon ment. nem teljesen maxon, hiába állitottam azt max-ra, 1-2 dolgot magától visszavett.
AA-t a Doom3-ban a játékból kiváncsiságból próbáltam bekapcsolni, de miután a játékot ujrainditom, leveszi a felbontást 640-re viszont AA off-on.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest