Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
total90
veterán
válasz
t72killer #1789 üzenetére
Én épp ilyenek miatt mindig viszem magammal az adott országra érvényes törvényt kinyomtatva, vagy valamit, amivel bizonyítom, hogy de igen, lehet ott repülni.
Én amikor angliába mentem, akkor ott volt egyszer, hogy "itt nem repülhetsz". Akkor is volt nálam egy e-mail konyomtatva, amit UK hadőgyminisztériummal váltottam ezen témába és ahol kerek perec le volt írva, hogy okés a dolog. Azonnal mondtam, hogy ott a telefonszám, szívesen felhívom a hölgyet és intézzük a dolgot. Legyintettek és mehettem a dolgomra.Ami az elemeket illeti, ezt most ahogy olaszországban voltam, országonként változik, hogy összes hány mAh-nyi cucc lehet a csomagodba. Nehogy bombát építs a repcsin
Volt nálam 3 drón akku, 9 akku a fényképezőgéphez és 2x 20k mAh powerbankVégül nem volt gond, csak kérdezgették, hogy miét van nálam ennyi akku, mert elvileg nem lenne megengedett. Végül nem néztek terroristának, aki bombát épít akkukból
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest