Hirdetés
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireShadow
senior tag
-
stephan0s
csendes tag
A kérdésedre minden előfeltétel nélkül a válasz kapásból: vegyél A5-öst.
Én egy A6-ost használok 20"-os wide monitoron, nekem elég, képretusálást csinálok elsősorban, de szoktam rajzolgatni is. Végül is rá tudok zoomolni a PS-ban.
Ha retusálni akarsz, néha rajzolgatni, és nem szánsz rá olyan sokat, akkor Bamboo A6 szerintem elég, ha komolyabban rajzolsz, és pénzed is van rá akkor A5, és Intuos. A Bamboo A6 az egyébként wide, az Intuosokról nem tudom pontosan, de azt hisztem azokból is van wide.
-
Rolee DSLR
csendes tag
Idézet FazekasLacitól
"
17-19"-ig hobbi szintre elég egy Bamboo A6 fekete, ez ÁFÁ-val 21e (2 év magyarországi garival). Ennél nagyobb méretű monitorhoz már A5 a kényelmesebb, de az inkább nettó negyven felé közelít már....
De vannak, akik nagyobb monitorhoz is szeretik használni az A6-ot....
"Én csak idéztem, de majd jönnek az okosabbak és segítenek!
-
FireShadow
senior tag
ennyiért extra simán
nekem is az vande rajzra neked lehet nagyobb lenne kenyelmes..
hangot ad ki a tábla ha odarakom a fülem akkor hallom ez normalis? halk, magas hang és valtozik ha hasznalom a tollat rajta
ja meg valami vista 64bit sp1es opr-t tettem fel, azóta:
total commander müködése hagyományosra vannállitva tehat a jobbegér menü akkor jelenik meg ha hosszan nyomom a jobbegeret. ez wacommal képtelenség, sehogyse jön elö a menü32bites vistan sp1 nellül müködött azzal a driverrel ami a cd-n jött (5.05 talan) az uj driverrel ugyan az volt a helyzet mint most
most a régi driverrel se müködik ez a hosszujobbegeres történet
de legalább photoshopban es msn handwritingben is többnyire nyomaserzekeny es bebindeltem a tabla egyik gombjat jobbegérnek
-
FazekasLaci
aktív tag
Egyszerű: gyere be és próbáld ki a Bamboot és az Intuos3-at. Aztán majd eldöntöd, hogy tetszik-e vagy nem, érdemes-e ilyenre beruháznod, vagy inkább gyűjtesz egy olyan monitorra, amin közvetlenül tudsz rajzolni. Mindezt kötelezettség nélkül...
Dobj egy privát mailt a telefonszámoddal és a többit meg tudjuk beszélni.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- ASUS routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest