- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- HiMedia lejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
válasz
Gabonetta #949 üzenetére
hát, nálam rossz jelszóra hivatkozott, de akkor is amikor frissibe' változtattam meg az elfelejtett jelszó linkre kattintva.
Mondta a cseten a supportos hogy 5 sikertelen belépési kísérlet után letilt, de szerintem nekem már az elsőt se engedte. Mondjuk külön erre vonatkozó instrukcióig nem inkognitó ablakban próbáltam - de ha ez megakasztja a dolgot, és pár percről pár órára növeli a szükséges ügyintézési időt, azt hirtelen nem tudom, hogy biztonsági szükségszerűség, bénaság, vagy a júzer szívatása.
Mindez Ubuntu Mate és Firefox alatt, ha számít.
Ha nem, akkor lehet hogy megérni kiírni hogy kedvesjúzer, ebben és ebben az esetben légy kedves inkongnitó módban próbálkozni, vagy sütiket törölni.Mindemellett hajlandó vagyok elfogadni hogy sz.r napom volt, a szokottnál hülyébb voltam és júzer errorok egymásra halmozása volt a gyökérok - örülök hogy egy időre túl vagyok rajta.
szerk.: Vákicsit, elvileg most, hogy MS Authenticatorral végre minden zsír, elvileg működnie kellene az emailes kódos megoldásnak is, B tervnek? Merjem kipróbálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon szép állapot!! Lenovo ThinkPad T14s i5-113G7 16GB 512GB SSD
- I3 13100F + MSI B660M-P + 8gb DDR4 + 128gb ssd + Táp
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim X, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- Yamaha 5.1 hangrendszer NS-LC5 / NS-CLC5 / NS-ELC5 + YST-SW012 mélynyomó
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest