Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
válasz
Gabonetta #949 üzenetére
hát, nálam rossz jelszóra hivatkozott, de akkor is amikor frissibe' változtattam meg az elfelejtett jelszó linkre kattintva.
Mondta a cseten a supportos hogy 5 sikertelen belépési kísérlet után letilt, de szerintem nekem már az elsőt se engedte. Mondjuk külön erre vonatkozó instrukcióig nem inkognitó ablakban próbáltam - de ha ez megakasztja a dolgot, és pár percről pár órára növeli a szükséges ügyintézési időt, azt hirtelen nem tudom, hogy biztonsági szükségszerűség, bénaság, vagy a júzer szívatása.
Mindez Ubuntu Mate és Firefox alatt, ha számít.
Ha nem, akkor lehet hogy megérni kiírni hogy kedvesjúzer, ebben és ebben az esetben légy kedves inkongnitó módban próbálkozni, vagy sütiket törölni.Mindemellett hajlandó vagyok elfogadni hogy sz.r napom volt, a szokottnál hülyébb voltam és júzer errorok egymásra halmozása volt a gyökérok - örülök hogy egy időre túl vagyok rajta.
szerk.: Vákicsit, elvileg most, hogy MS Authenticatorral végre minden zsír, elvileg működnie kellene az emailes kódos megoldásnak is, B tervnek? Merjem kipróbálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vallás
- Elektromos cigaretta 🔞
- Assassin's Creed Odyssey
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő