Hirdetés
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Agostino
addikt
Ha esetleg van itt olyasvalaki, akinek iPhone 3GS-e van, és beállította rajta rendesen a DiGi-s postafiókját, az írja le hogyan csinálta, nekem mindig visszadobja a DiGi smpt-jét vagy pop beállítását. : (
-
Agostino
addikt
Nem tudom, van-e köze hozzá, de IPv6 telepítve?
-
Agostino
addikt
Üdv.
Megint volna egy kis kérdésem, de most talán általánosabb. Igényeltem magamnak e-mail címet, azonban az smtp nem akar menni. Amikor e-mail címet igénylek automatikusan generálódik smtp hozzáférés is ugyan azzal a jelszóval, mint amit az e-mailhez kaptam, vagy még azt is kell külön kérnem szerintetek?
-
Agostino
addikt
Köszönöm szépen mindenkinek a tanácsokat, bőven van bennük igazság. Kicsit türelmesebb leszek aztán csak összejön egyszer. : ) Mellesleg FTP-re a munkámat most már öt perc alatt feltöltöm a régi egész éjszaka ezért ment a gép idők helyett. : )))) Klassz ez a DIGI.
-
Agostino
addikt
Üdv.
Tegnap bekötötték hozzám végre a DIGI-t 40/20, teljesen hibátlan maga a sebesség, ahogyan azt a kép is mutatja.
Gondom egyedül torrentel van. Letölteni remekül tudok, 5 megabittel a aszfaltról, de feltölteni már nem. Próbálna a kliens csatlakozni, de nem sikerül, pedig 170 leecher van a bolyban. Elvétve sikerül egyhez-egyhez csatlakozni, akik kivétel nélkül mind a catv.broadband.hu tartományból vagy honnan érkeznek. Próbálná adni hozzám a többit a rendszer, de semmi. Nyomtam egy CTRL+G utorrentnek, hogy milyen a kapcsolatom, ott aktívnak ír. Megnéztem aszfalton mit ír hozzám, ott is aktívnak tett. Ehhez képest nem csatlakozik hozzám szinte senki. Mi lehet az oka?
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- NVIDIA® driverek topikja
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-12700H 16GB/512 NVIDIA RTX 3050Ti /1 MILLIÓ/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest