Hirdetés
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Agostino
addikt
Ha esetleg van itt olyasvalaki, akinek iPhone 3GS-e van, és beállította rajta rendesen a DiGi-s postafiókját, az írja le hogyan csinálta, nekem mindig visszadobja a DiGi smpt-jét vagy pop beállítását. : (
-
Agostino
addikt
Nem tudom, van-e köze hozzá, de IPv6 telepítve?
-
Agostino
addikt
Üdv.
Megint volna egy kis kérdésem, de most talán általánosabb. Igényeltem magamnak e-mail címet, azonban az smtp nem akar menni. Amikor e-mail címet igénylek automatikusan generálódik smtp hozzáférés is ugyan azzal a jelszóval, mint amit az e-mailhez kaptam, vagy még azt is kell külön kérnem szerintetek?
-
Agostino
addikt
Köszönöm szépen mindenkinek a tanácsokat, bőven van bennük igazság. Kicsit türelmesebb leszek aztán csak összejön egyszer. : ) Mellesleg FTP-re a munkámat most már öt perc alatt feltöltöm a régi egész éjszaka ezért ment a gép idők helyett. : )))) Klassz ez a DIGI.
-
Agostino
addikt
Üdv.
Tegnap bekötötték hozzám végre a DIGI-t 40/20, teljesen hibátlan maga a sebesség, ahogyan azt a kép is mutatja.
Gondom egyedül torrentel van. Letölteni remekül tudok, 5 megabittel a aszfaltról, de feltölteni már nem. Próbálna a kliens csatlakozni, de nem sikerül, pedig 170 leecher van a bolyban. Elvétve sikerül egyhez-egyhez csatlakozni, akik kivétel nélkül mind a catv.broadband.hu tartományból vagy honnan érkeznek. Próbálná adni hozzám a többit a rendszer, de semmi. Nyomtam egy CTRL+G utorrentnek, hogy milyen a kapcsolatom, ott aktívnak ír. Megnéztem aszfalton mit ír hozzám, ott is aktívnak tett. Ehhez képest nem csatlakozik hozzám szinte senki. Mi lehet az oka?
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó LG OLED55CX3LA Smart OLED Televízió, 139 cm, 4K Ultra HD, HDR, webOS ThinQ AI
- Ryzen 7 5800X / RX 7800 XT 16GB / B550M / 32GB RAM 3600MHz / 256GB M.2 + 1TB M.2 NVMe SSD / 750W
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4187
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Turbózd fel a gèped,most!
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium Használt, karcmentes Gyári garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest