Hirdetés
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
-
-
-
-
w333
félisten
Bocsi de már félrebeszélek, nem RCA kábel hanem KOAX
Csak tegnap a kollégám RCA kábelt keresett, ez maradt bennem (összekevertem)
(#36250) sityupityu
Köszi
akkor mégis van valami ... kevésnek tűnik az a 38%
(#36253) bitpork
Most már biztos hogy valahol a lépcsőházban van nálunk a hiba
Vagy lehet hogy a KOAX elosztó a hibás
(lassan csak kiderül)
-
-
-
annak függvényében, hogy milyen szerződésed van és milyen problémád, akár jelezheted is, vagy csak némi kanyarral, lásd alább.
nekem analóg szerződésem van - emiatt kértem anno szolgáltatós eszközt, hogy hogy digitális legyen, de nem tudtak adni, mert nem volt raktáron, több hónapos várakozási idő volt, így végül lemondtam róla - ezért a digitális problémát hiába jelenteném be, azzal nem, vagy csak fizetősen foglalkoznának, tehát vagy bejelenteném analógra és reménykednék az illetékes/szerelő jó hozzáállásán, vagy várnám, hogy megoldódik más okból/által. -
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
Mivel az analóg elég szarul néz ki digitális tévén elvben nem kéne behangolni.
de mivel mostanában elég sűrűn mennek el digitális csatornák (vagy az összes) hosszabb rövidebb időre, nyugodtan hangold be őket elfér az a tévé memóriába. csak arra figyelj ha megnyomod pl. az 1-es gombot majd 5 perc múlva megint az 1-est ne csodálkozz ha az analóg csatornák közt találod magad
még eleinte én is a teljest használtam ami nem hozta be az összest ekkor váltottam hálózatira és azzal jó. így az első nap után én nem használom a teljes keresést vagy 1,5 éve.u.i. a diginek van ahol kiépített hálózata van (pl. nálunk '99-ben)van ahol átvett más cégtől még EMKTV-ként így nincs egységes módszer sem kábeltv-re sem lanra.
de én azt mondtam hangold be az analógot is, hogy ne szívd meg amikor majd nem lesz valamiért digitális adásod.
Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest