- NVIDIA® driverek topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Blu-ray lejátszók
- Notebook hibák
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Athanáz9
aktív tag
Vostro 3500 (i5)? Vélemény?
Mármint arról, van-e billentyű.világítása. Nekem még mindig nem sikerül.[ Szerkesztve ]
Kérdezek mindig, mindenáron! A magyar kormánynak mindig mindent elhiszek. (Jaj.) - Rómáról (Italia) sokfajta felvilágosítással szolgálhatok, dokféle tárgykörben.
-
Athanáz9
aktív tag
Üdv mindenkinek- Több nap után ismét jelentkezem, a Bp Teréz krt 37-es Dell-Lenovo szakbolt korrekt és segítőkész munkatársainak dicsérő elismerésével.
Kérdezek mindig, mindenáron! A magyar kormánynak mindig mindent elhiszek. (Jaj.) - Rómáról (Italia) sokfajta felvilágosítással szolgálhatok, dokféle tárgykörben.
-
Athanáz9
aktív tag
válasz horvathd #18453 üzenetére
A NumLok-ScrLok működik, néhányat (Print Scr, Pause) nem tudom, hogy kéne lelenőrizni, az F1 alatt levő félholdat nyomva előbb elsötétül a kijelző, aztán kikapcsolódik a gép. Ez pl. nem tudom, helyesen teszi-e.
Szerdán jelentkezem.[ Szerkesztve ]
-
Athanáz9
aktív tag
válasz McLaca #18451 üzenetére
Sem a bill. háttérvilágítása, sem a kijelző fényerejánek szabályozása nem működik. MEgpróbálom javaslatodat, de nem biztos, hogy végre tudom hajtani. Már próbáltam, egyelőre sikertelenül. Legalább lesz a sufniban, visszacsomagolva egy gyönyörű bronz Vostro 3500-asom. Még évtizedek múlva is szép (sőt működő) gép lesz. Miután jó sok pénzbe került, nem vagyok hajlandó apróbb hiányosságokall gyötrődni vele. - Egy gonddal kevesebb.
-
Athanáz9
aktív tag
-
Athanáz9
aktív tag
válasz McLaca #18441 üzenetére
Üdv. Minden drivert telepítettem, mágsem működik a billentyűzetes fényerő-szabályzás. - Amit megadsz, nem találom a "Dell Keyboard Backlight Setting"-et, a Vezérlőpultom magyar nyelvű. Pontosan, rávezetve hol találom? Kösz.
-
Athanáz9
aktív tag
-
Athanáz9
aktív tag
.
-
-
Athanáz9
aktív tag
Dell Vostro:
van itt fényerő-szabályozás billentyűvel?Kérdezek mindig, mindenáron! A magyar kormánynak mindig mindent elhiszek. (Jaj.) - Rómáról (Italia) sokfajta felvilágosítással szolgálhatok, dokféle tárgykörben.
-
Athanáz9
aktív tag
Új fejlemények?
-
Athanáz9
aktív tag
-
Athanáz9
aktív tag
válasz Avicularia #18255 üzenetére
Üdv. Tehát, ha a bolt vagy kereskedő garanciát akar adni, udvariasan vissza kell utasítani?
-
Athanáz9
aktív tag
Úgy tudom, a Dell vezetője: Bell. Tévedek?
-
Athanáz9
aktív tag
Buék mindenkinek!
-
Athanáz9
aktív tag
Üdv.
Dell Inspiron 640 14,1'' xwga 1.66 Ghz Core Duo gépről vélemény?Kérdezek mindig, mindenáron! A magyar kormánynak mindig mindent elhiszek. (Jaj.) - Rómáról (Italia) sokfajta felvilágosítással szolgálhatok, dokféle tárgykörben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Lenovo ThinkPad x280, i5-8350U, 8GB RAM, 256GB SSD, FHD, 1 év garancia, Áfás számla!
- Dell (Ryzen 7,FHD, 512 M.2, 16 GB, 1 év gyári gar) notebook egyszerűbb játékokhoz!!!AkciÓÓ!
- Lenovo Thinkpad Yoga X380, I5-8350u, 8gb ddr4, 256gb ssd, számla, gari
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest