Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csuszi

    aktív tag

    válasz szabonagyur #39596 üzenetére

    ha visszaolvasnal, latnad hogy tisztaban vagyok a hiba megoldasanak metodusaval. alkalmazom is, meglatjuk muxik-e.

    de ettol teljesen fuggetlen, amit leirtam. ugyanis hibanak fel sem szabad jonnie, akar meg tudja oldani a felhasznalo, akar nem. errol szolt, csak egy 50 soros hozzaszolasom, es hogy miert van igy. nem ismetlem magam.

    "egyike vagyok a legkorábbi tulajoknak akik ide írnak és semmi baja nincs gyári driverekkel! "

    ez meg totalisan fals logika. ahogy az is az lenne, ha csak nalam lenne hiba, es kiakadnek a TIPUSRA (ez Kalinak szol - le is irtam, hogy nincs meritesem a gyartotol, ha 3-4 tipusnal jonne elo, akkor valszeg lemondanek rola, de 1 tipusproblema is erodalja a felhasznalo bizalmat, ez egy epitkezes, egy rossz tegla sem hianyzik nekik ;) )
    tehat folytatva, ha neked jo, az orvendetes, de itt most statisztikailag kell nezni, hany hiba, hany embernel, nem 1 ember szamit, en sem, te sem. ha van 100 beiras a problemarol, az szamit, nem az, hogy neked a kezdetektol jo. ha forditva lenne, akkor az szamitana hogy 100 embernek jo, 1nek nem, kutyat nem erdekli a kisebbseg, a tomeg a mervado. ahogy a szervizes link is mutatja.

    "100-szor el lett mondva neki, hogy telepítse de ő még sem úgy csinálta, mert azt hitte ő az okosabb?"
    a felhasznalot meg nem kell hulyenek nezni. felmegy a honlapra, nincs leirva a sorrend. nincs leirva, hogy fixes drivert hasznalj :)) se hogy ezt meg azt csinald. de meg ha le is lenne, az se meritene ki a felhasznalobarat fogalmat. ez nem igy mukodik. ahogy az sem, hogy veszek egy autot es elvarjak tolem hogy a motort ki tudjam cserelni. alap szintu felhasznaloi ismeretek elvarhatoak. az nem, hogy forumot bongesszen az ember, meg gurura jarkaljon fixert.

    nem ertem minek mosdatni a tipust/markat. van egy hiba, ez teny. minden mas mellebeszeles.

Új hozzászólás Aktív témák