- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Plazma TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#45997568 #8058 üzenetére
Nemigen van választásom a video alrendszert illetően, ez egy laptop és csak HD530 van, nincs más. Azért kérdeztem a 9-est, mert a 8-as testingre épülő Mint tearingelt, a legújabb már nem. Sajna azonban olyan szinten felhasználóbarát a rendszer, amit nem tudok tolerálni, így váltani szeretnék - de csak akkor, ha problémamentes. Ubuntu egyáltalán nem jöhet szóba, Kali lehetne, de ha jól tudom, az is 8-as Debianra épül. Megvárom a Debian 9-et, láttam, hogy most volt feature freeze, remélem, hamarosan meglesz a stable is.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
-
tlac
nagyúr
válasz
#45997568 #7955 üzenetére
huh, én mindig ki akartam volna próbálni ezt, de ahogy olvasgattam régebben eléggé hardverfüggő, hogy épp megy-e
nekem is 4790K van, szóval ez legalább nem okozna gondot
alaplap és a videokártya már kérdésesebb (asus z97i, régi gtx titan)jöhet egy bővebb leírás, szívesen olvasnám
ablakban nem lehet valahogy futtatni a vm-et?
-
spammer
veterán
válasz
#45997568 #7747 üzenetére
És az összehasonlításnál mindkét böngésző teljesen ugyanaz a verzió volt? Csak mert az Iceweasel egy rebrand, tudomásom szerint a kódba nem nyúlnak bele (szerk: de, kap némi patch-et, de az nem okozhatna ilyen mértékű különbséget). Az IceCat, ami GNU fork, ott már kiherélnek belőle dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- Óra topik
- Előzetes érkezett a Little Nightmares III-hoz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest