-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano #7022 üzenetére
Oké, de hogyan lépek be az eszközre, hogy kiadjam ezeket a parancsokat?
Néztem azt a mappát ahol ezek a dolgok vannak tárolva, ott csak a ttyS1-re volt target vagy mi.
Amúgy nem tudom mi történt. 2 másik kernel, azok moduljaikkal, és dtb fájl készletükkel már használtam ezt a gépet ugyanezzel a rootfs-el, mindkettőnél be tudtam jelentkezni a debug porton. Most a 3. kernelt fordítottam, kisakkoztam miket kell bekapcsolni hogy egyáltalán működjön minden, de így meg belépni nem tudok...
Ez a kínlódás egyébként azért van, mert az első két megoldással a /dev alatt nem jön létre az fb0 framebuffer kimenet, az nélkül meg nem tudok x-et indítani a rákötött lcd életre keltéséért. - és nem csak én jártam így a framebufferrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest