-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Nem dvd-t, hanem az első cd-t töltöttem le. Lekreáltam a virtualboxban neki a dinamikus 10 gigát, beállogattam, majd elindítottam a telepítést. Adtam neki a gazdagép erőforrásaiból két magok, két giga ramot. El is indul szépen, titkosított LVM-et szerettem volna telepíteni, külön /home könyvtárral. Addig jut el a telepítő, hogy kiválasztom az asztali környezetet, (legyen az bármi, nem számít, többet is próbáltam) el is kezdi tölteni, majd telepíteni, de majdnem a végén megáll, arra hivatkozva, hogy a telepítés meghiúsult. Korábban volt hetes Debianom ezen a VM-en és azzal semmi gond nem volt. Lehet, hogy a netinstallból kell majd felépítenem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest