Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Egérpad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Javaslom kérdezz az Acer notebookos topikban. Ezt zárom.
-
flurider
aktív tag
Valójában csak magyar nyelvet szeretnék, de nem hiszem hogy lehet..
Hlp me please
-
flurider
aktív tag
Hi!
Van egy Acer 5710 noti. Újra kellett telepíteni, de csak vista anytime upgrade lemez volt hozzá. Azt olvastam, hogy az nem is jó, csak létező rendszerhez, de ez nem igaz, tök olyan, mint egy (pl sima) vista telepítő. A nyelvválasztásnál csak a billentyűzet nyelvét engedte kiválasztani, meg a locationt. Felment simán, de végig angolul (home premium különben) Gondoltam, hogy majd le lehet tölteni language packot a winupdateről, de kevésbé. Azt is olvastam, hogy csakígy nyelvváltogatni nemlehet home verzióval, azt csak az ultimate-vel lehet. (ez lehet hülyeség, de tökmindegymost)
Alapból magyar volt rajta a vista, előtelepített verzsn. Bekapcsoltam hát rajta a D2D opciót (disk to disk) hogy majdakkor újratelepítem, így tuti lesz magyar nyelv.
ALT+F10-zel lehet bekapcsolás után előhívni, de nem indul el semmi, csak ez:Edit Windows boot options for: Microsoft Windows
Path: \windows\system32\winload.exe
Partition 2
Hard disk: f5969358
[ /NOEXECUTE=OPTIN?] <= a kérdőjel a villogó prompt akar lenni

Ez mostakkor miez?
Kösz előre is
Flew
Aktív témák
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- 200db Teszteletlen laptop - lista nélkül
- Dell Latitude 5480, 14" HD kijelző, i5-7300U CPU, 16GB DDR4, 500GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garan
- HP ProBook 430 G5, 13,3" FHD kijelző, i5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest