Hirdetés
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Javaslom kérdezz az Acer notebookos topikban. Ezt zárom.
-
flurider
aktív tag
Valójában csak magyar nyelvet szeretnék, de nem hiszem hogy lehet..
Hlp me please
-
flurider
aktív tag
Hi!
Van egy Acer 5710 noti. Újra kellett telepíteni, de csak vista anytime upgrade lemez volt hozzá. Azt olvastam, hogy az nem is jó, csak létező rendszerhez, de ez nem igaz, tök olyan, mint egy (pl sima) vista telepítő. A nyelvválasztásnál csak a billentyűzet nyelvét engedte kiválasztani, meg a locationt. Felment simán, de végig angolul (home premium különben) Gondoltam, hogy majd le lehet tölteni language packot a winupdateről, de kevésbé. Azt is olvastam, hogy csakígy nyelvváltogatni nemlehet home verzióval, azt csak az ultimate-vel lehet. (ez lehet hülyeség, de tökmindegymost)
Alapból magyar volt rajta a vista, előtelepített verzsn. Bekapcsoltam hát rajta a D2D opciót (disk to disk) hogy majdakkor újratelepítem, így tuti lesz magyar nyelv.
ALT+F10-zel lehet bekapcsolás után előhívni, de nem indul el semmi, csak ez:Edit Windows boot options for: Microsoft Windows
Path: \windows\system32\winload.exe
Partition 2
Hard disk: f5969358
[ /NOEXECUTE=OPTIN?] <= a kérdőjel a villogó prompt akar lenni

Ez mostakkor miez?
Kösz előre is
Flew
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Hálózati / IP kamera
- Telekom mobilszolgáltatások
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest