Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedAnt
aktív tag
Nem jöttem rá teljesen mit szeretnél, én nem látok ezzel a kóddal paddinget IE-ben, esetleg linkelhetnéd hogy eredetiben megnézhessem.
De eleve nem túl jók a css-es megoldásaid a pozícionálásra, ezt a feladatot én nem abszolút pozícionálással és margin-left-ekkel oldanám meg, hanem úsztatással.
A dolognak az a lényege hogy alapból a blokkok egymás alá kerülnek, úsztatással viszont megoldható hogy egymás mellett legyenek, vagy pl. egy blokk kerüljön jobb szélre, és a másik ''follya körül''.
Ja és célszerű megadni hogy a diveknek általánosságban ne legyenek szélei:
div { margin: 0; padding: 0; border: none; }
így nem kell mindegyikhez külön kiírni ezeket, persze ha konkrét diveknél más értéket szeretnél, felüldefiniálhatod őket.
Az úsztatáshoz pedig adj a menu osztályhoz egy float: left-et, így balról körül fogja folyni a többi rész, és nem kell pozícionálgatni és margózni.
De tényleg jobb lenne ha linkelnéd az oldalt és elmondanád pontosan mit szeretnél hogy máshogy legyen, úgy pontosabban meg tudnám mondani, miken szükséges módosítani.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- IFA 2025: A világ legkönnyebb 16"-es notebookját alkotta meg az Acer
- Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 : Fókuszban a Ventrue klán
- Steam Deck
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest