Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gabor128

aktív tag

válasz Taci #2681 üzenetére

Kösz mindkettőtöknek a választ!
    Nyilván nem lesz azonnali bevétel. Ezt nem is így képzeltem. A tanfolyam is kb fél év lenne és utána még fel kéne építeni az üzletet. Ezért volna fontos látnom, hogy van-e piac erre, mert nagyon sok időt kellene beletennem és ha a végén kiderül nincs rá igény, akkor felesleges. Azt se szeretném ha rossz irányba indulnák. Nyilván a tanfolyamon azt tunkolják hogy van igény erre, de hát ők is gondolom a tanfolyam árából élnek.

Amiért mégis érdekel ez a téma az az hogy másodállásban és kötetlen időben végezhető és otthonról. Nem sok más munkát ismerek amire du. 4 után lenne igény és kb helyben. Mert szivesen elmennék boltba is dolgozni, csak a műszakbeosztás nem passzol a főálláshoz.
    Programozásban nem vagyok spíler. Anno foglalkoztam valamennyit ezzel suliba. Meg most elkezdtem youtube-on megnézni az ingyenes html programozást és gyakorolni. Utána CSS.
    Ha mást nem, akkor összetákolok magamnak egy weboldalt és kiváltom a vállalkozóit és megpróbálok árulni valamit az oldalon. Egyelőre jobb ötletem nincs.
    Azzal tisztában vagyok hogy a komoly programozók azok főállásban és csak azzal foglalkoznak. Meg ők nem fél év alatt tanulják meg, hanem évek.

Új hozzászólás Aktív témák