- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor128
aktív tag
Kösz mindkettőtöknek a választ!
Nyilván nem lesz azonnali bevétel. Ezt nem is így képzeltem. A tanfolyam is kb fél év lenne és utána még fel kéne építeni az üzletet. Ezért volna fontos látnom, hogy van-e piac erre, mert nagyon sok időt kellene beletennem és ha a végén kiderül nincs rá igény, akkor felesleges. Azt se szeretném ha rossz irányba indulnák. Nyilván a tanfolyamon azt tunkolják hogy van igény erre, de hát ők is gondolom a tanfolyam árából élnek.Amiért mégis érdekel ez a téma az az hogy másodállásban és kötetlen időben végezhető és otthonról. Nem sok más munkát ismerek amire du. 4 után lenne igény és kb helyben. Mert szivesen elmennék boltba is dolgozni, csak a műszakbeosztás nem passzol a főálláshoz.
Programozásban nem vagyok spíler. Anno foglalkoztam valamennyit ezzel suliba. Meg most elkezdtem youtube-on megnézni az ingyenes html programozást és gyakorolni. Utána CSS.
Ha mást nem, akkor összetákolok magamnak egy weboldalt és kiváltom a vállalkozóit és megpróbálok árulni valamit az oldalon. Egyelőre jobb ötletem nincs.
Azzal tisztában vagyok hogy a komoly programozók azok főállásban és csak azzal foglalkoznak. Meg ők nem fél év alatt tanulják meg, hanem évek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- Formula-1
- PlayStation 5
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch V2 konzol csomag, Pro Controllerrel, Hori Split Paddel, szép állapotban + 2 Zelda
- Új - Bontatlan - Apple MacBook Air 13" M4 10/10 / 16GB / 512GB SSD - Midnight
- Grundig Fine Art-M hifi
- 10.gen PC // i5 10400F / RTX 2060 6GB / 16GB RAM / SSD+HDD //
- Ryezn PC // Ryzen 5 4500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő